Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde RealDownloader

Od: magdon® odpovědí: 2 změna:

K občasnému stahování různých videoklipů jsem do nedávna používal program RealDownloader, který je běžně zdarma ke stažení z Netu. Při přehrávání klipu se vpravo nad promítacím oknem objevila lišta, na kterou stačilo kliknout a stahování se spustilo. Nedávno jsem zjistil, že tento program už nefunguje (lišta se neobjeví). Program jsem několikrát marně přeinstaloval. Čím to? není třeba nějak omezen časově, i když je na Netu nabízen jako "free"? Nebo je to něčím blokované v PC, či prohlížeči (Mozila)?

doplněno 19.07.13 12:38:

ben - ne,není to doplněk. Fungovalo to s jakýmkoliv prohlížečem, je to samostatný program. Pod mozilou mi to fungovalo asi 1/2 roku, ale musel jsem to Mozile povolit. V současné době po reinstalaci RealDonlowderu se Mozila zeptá, já to povolím, nicméně to nefunguje.

doplněno 19.07.13 12:41:

Tak zpět, všechno je jinak. V IE8 to funguje. Takže je jasné, že je problém v Mozile. Pokusím se pohledat, ale kdyby někdo věděl, radu uvítám.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tento program neznám, ale bude to asi doplněk do Firefoxu a bude ve Správci doplňků.

Já používám doplněk DownloadHelper, který je zatím funkční. Ten si vytvoří např. pod oknem videa na YouTube ikonu a nabídku pro stažení. Zdravím!

doplněno 19.07.13 10:34:

Aha, tak on to není doplněk. No, pokud by stačil stahovací doplněk do Firefoxu, tak jich je i více. Odkaz je pro OS Linux, ale pod OS Windows by se to mohlo snad také ukázat.

en-us.add-ons.mozilla.com/...

doplněno 19.07.13 19:12:

Možná proběhla nějaká aktualizace Firefoxu a potom to přestalo být funkční. Já jsem v jeho nastavení nic nenašel. Tak, snad ještě vymazat mezipaměť a cookies ve Firefoxu a znovu zkusit.

kangaroo*
hodnocení

0x

Taky doporučuji pro Firefox DownloaderHelper a na stahování jiných souborů používám FreeRapid Downloader na server uloz.to je SUPER

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]