Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra na PC vyžaduje DirectX

Od: shady* odpovědí: 9 změna:

ahoj, stahl sem si hru, nainstaloval ji, spustil, ale vyskočilo na mě nějáké upozornění ohledně directx, nevím costím, protože na netu jsem verzi 10 ani 11 ke stažení nenašel, stáhl jsem pouze verzi 09 ale stou to nefuguje...děkuji za rady

Hra na PC vyžaduje DirectX

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zkuste stahovat třeba zde. Zdravím!

porse.pl/...

doplněno 03.09.13 15:15:

Jaký máte OS? Myslím, že na OS WIN-XP se větší DirectX, než verze 9.0c nenainstaluje.

doplněno 03.09.13 15:18:

edownload.cz/... = přečtěte si i to povídání o DirectX

doplněno 03.09.13 15:54:

Stáhnout nestačí - musí se instalovat. Ale, jak píší ostatní nemusí ten nový DirectX podporovat grafika.

doplněno 03.09.13 16:00:

Rozumím - nechtěl jsem Vás urazit, ale člověk neví, jak je tazatel zdatný v oblasti PC.

shady*
hodnocení

odtud jsem stahoval už předtím! :( ..bohužerl je to asi nějáký fake, je to totiž DX09 :/

praivo*

Podle toho okna má W7, ale problém může být GPU.

doplněno 03.09.13 16:27:

Napiš mi, jakou máš GK, jinak se nikam dál nedostanem!

shady*
hodnocení

mám visty, stáhl jsem ten soubor který jste mi doporučoval, ale stále nic! :(

shady*
hodnocení

vím že se to musí instaovat, počítač mám dva roky starý a krásně rozjede každou hru, myslím že to nebude počítačem ...při te instalaci DX se tam navíc načte že chybí jakýsi soubor a instalace se přeruší! :(

Hra na PC vyžaduje DirectX #2
ben®

Dobrý den, tak se podívejte na ty LOG soubory, jestli něco vyčtete. Jestli je spuštěn během instalace DirectX nějaký program, který používá starší verzi, tak by to mohl asi i blokovat.

A na disku C: máte dost místa? Zdravím!

praivo*
hodnocení

0x

Jakou máš grafickou kartu?

hodnocení

0x
Píše ti to, že je třeba mít v počítači Direct X 10 nebo Direct X 11, ale taky to tvá grafická karta ten Direct X 10 nebo Direct X 11 musí podporovat, nestačí to mít pouze nainstalované v počítači. Jaký max. DirectX tvá grafika podporuje zjistíš třeba programem Gpu-z ze stránky www.techpowerup.com/downloads

naihonn*
hodnocení

0x

microsoft.com/...

Tady je ke stažení pořád nejaktuálnější verze DirectX. Vytvoř si nějaký adresář, spusť tohle, dej to rozbalit do toho adresáře a potom v tom adresáři spusť dxsetup.exe a nainstaluj. Jen už teď nevím, jestli ti to pomůže, pokud sis tam nainstaloval nějaký sajrajt, který nemá s DirectX nic společného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]