Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

The sims - pařbus maximus atd

Od: iviv odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám the sims 3 všechny dodatky a když chci najít sochu pařbus maximus ve hře tak tam není ale třeba defí (

jí má a říkala že si jí musela stáhnout z oficiální stránky ale já to tam nemůžu najít , to samé s hráškostřílem v obludkách ... Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Měla by jít normálně koupit v katalogu: seřadit podle funkcí, zábava => večírky. Stojí 225 simeleonů.

edit: ale musíš mít limitovanou edici. Nevím, jestli jdou předměty z normální verze stáhnout.

iviv
hodnocení

Pokudˇ je studentský život limitovaná edice tak ano, já právě nevím kde to mám stáhnout.

Je několik verzí studentského života - limitovaná edice s bonusy, která je o něco dražší a je jen několik (set, tisíc...) kusů. Pak "obyčejná" edice, která je bez bonusů. Ty bonusy nevím, jestli jdou stáhnout zvlášť.

iviv
hodnocení

aha tak díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]