Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám nově v PC nainstalovaný oper. program Windows 7. Překvapilo mne, že při spuštění programu pro virtuální létání (Flight Simulátor 9), pracuje 99% programu, ale při zvolení letounu TU-154 (což je čs., ale zcela jednoznačně nejdokonalejší program), se počítač totálně zhroutí (k obnovení činnosti nepomůže ani restart, ale absolutní vypnutí). S oper. programem Windows XP bylo vše OK. Můžete prosím poradit co s tím?
Děkuje miju
Píše to nějakou chybu? Můžeš mi poslat odkaz na ten TU-154? Zkusím to...
doplněno 18.07.13 15:41:Je to nějaký měřicí přístroj... Zkusil jsi to letadlo stáhnout znovu?
doplněno 18.07.13 16:17:Tak to udělej.
Ano, chybu to píše: FILE: GAUGES/es_154m_3_072_cz.GAU
Když jsem si našel toto položku v adresáři éra a pokusně ji odstranil s tím, že prostě něco nepůjde, nezlepšilo se nic, jen tam vyskočila další chybná položka...
TU-154 je nainstalováno z níže uvedené adresy do simulátoru FS 2004 a podotýkám, že vše fungovalo v oper. systému Win. XP
Díky moc za každou radu miju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.