Nejste přihlášen/a.
Před nedávnem jsem si po netu nechal poslat tonerový prášek ( ať ušetřím ). Vysypal jsem ze své tonerové kazety zbývající prášek a nasypal tam ten nový, ale ejhle tiskárna mi začala tisknout šedě zbarvené stránky. Zkusil jsem vyčistit toner i tiskárnu, ale nepomohlo to. Na vytisknutém papíru jde vidět určitý náznak písmen, ale pouze někde. Můžete mi někdo poradit kde by mohla být chyba, jestli jsem si náhodou tiskárnu nezničil. díky
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
asi to bude onen selenovy valec (fotovalec), asi mu skoncila zivotnost nb. pokud je primo soucasti toneru, tak se ocekava, ze vydrzi pouze jeden cyklus nebo max 1,5 cyklu. U drazsich tiskaren se porizuje zvlast, zalezi jak je to u tvoji.
Jeste me napadlo jestli si nekoupil spatny toner, jestli nema jinou zrnitost a je opravdu urcen pro tvou tiskarnu (jak znacku, tak typ) ![]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]