Nejste přihlášen/a.
Pomohl by mi někdo poradit jaký si vybrat notebook.Max do 25 000 kč spíš na gaming a nějaké grafické editory(photoshop,arhicad).Minimálně tak 15 palcová obrazovka.Jaký byste mi doporučili.Nebyl by určen na každodení přenos takže váha mi nevadí.Moc nevím který
A opravdu chceš na hraní notebook, počítače jdou rychle vpřed. Za několik let si nové hry už nezahraješ.
Já stále mám raději PC, pořídíš si dobrý základ (základní desku, procesor) a pak už si můžeš cokoliv vyměnit a jít s dobou.
Sám mám teď AMD 8x3,1GHz a už jakmile mi přestane stačit grafika, tak ji vyměním, paměti moc často problém nebývají, ale taky se dají dokoupit.
Zatímco v notebooku si vyměníš maximálně disk. A jakmile ti tam něco odejde, tak hned do servisu.
Osobně mám PC na hraní a notebook na cesty k práci a nevychází to potom ani draho.
No jo ale mě je 16 a jdu na internát.A tak jako nebudu nic zatajovat, proč taky někdy jsi rád zahraju třaba ty BF3 atd.A na intru mít PC no nevim nevim
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.