Nejste přihlášen/a.
Ahojte... vždy jsem chtěla hrát plno her na Pc ale mám jen notebook do školy a proto jsem se rozhodla že si koupím PSP nebo PS2 ale nemohu se mezi nimi rozhodnout...plno lidí mi říká že si mám pořídit PS3 kvůly dostupnosti her ale to by mi zase rodiče nekoupily protože by nechtěly dávat peníze do něčeho takového...takže se teď musim rozhodnout.Hodně cestuji ale spíše za sportem tam takže nemám tolik času na PSP ale hry si do něj mohu postahovat...na PS2 mám dobrou televizy ale někteří říkají že je již zastaralé a hry se na něj těžko schání...takže se nemohu rozhodnout... a ještě...je pravda že se hry z PS3 dají použít na PS2? Děkuji
Šel bych rozhodně do PS2 už proto, že máš i TV. Poradim ti starší informaci nevím už aktuální stav, ale PS2 jde přes warez chip otevřít pro warez verze hry na přepálených CD/DVD možná dnes už stačí jen nahrát warez verzi firmware a pojede to taky. Ale vím, že kamarádův syn si koupil takto upravenou verzi PS2 a víc už do toho nemusel rvát a jen stahoval a vypaloval hry na nosiče.
doplněno 17.07.13 22:22: Navíc ještě existuje i PS1 a PS2 emulátor pro PC. Jak jsou odladěný to nevím, ale asi se přes to dají taky hrát hry
Ahoj,
no hele pokud máš notas tak nevidim problém hrát na něm. PSP je dobré jedině do vlaku, auta. PS2 má svoje kouzlo a nyní už není žádný problém stahovat na něj hry. Dokonce nemusíš ani nic flešovat, chipovat. Dělají se hacky na memory kartu kterou jen zapojíš a můžeš hrát stáhnuté hry. Koukat na avi filmy apod. PS3 už dnes není takový problém pořídit od 3 tisíc se slušným příslušenstvím. A jestli řikáš že máš dobrou televizi tak bych nad nim možná i přemýšlel. za PSP by si stejnak dala přes 1500 tak to už není takový problém. Ono na ps2 můžeš mít dobrou televizi jak chceš ale furt to bude v rozlišení myslím 576p (někdy právě vypadá ps2 líp na starých televizích než na nových protože se to snažej převést do lepšího. Nicméně i PS3 se dá flešnout já to tak například mám a můžu si stahovat jaké hry chci. Ale je to už ohodně těžší než na PS2. A jak si psala s tim že ps3 hry jdou na ps2 tak je to přesně naopak PS2 hry jdou na PS3. Ještě tento rok by měla vyjít nová generace konzolí, takže cena PS3 půjde ještě dolů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.