Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze přeposílat fotky

Od: petr® odpovědí: 6 změna:

Zdravím odborníky přes počítače a žádám o radu. Nedávno jsem si od tchýně z digi foťáku stáhnul foto našeho syna k sobě do notebooku a uložil do obrázků do dokumentů. V práci mám služební počítač a chtěl jsem si je mailem do práce přeposlat, ale to se nedaří. Po chvíli odesílání se zobrazí, že požadovaná stránka není k dispozici. Ostatní obrázky je možno přeposílat.

Údaje o obrázku: formát JPEG, rozměry 3297x2472, velikost 2,01 MB.

Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kolik fotek naráz a z jakého freemailu? Jde mi o omezení velikosti mailu

jabraka*
hodnocení

0x
Omezení velikosti souboru je běžné při posílání pošty.Rozhodující je velikost E-mailové schránky na serveru,u kterého máte přihlášen poštovní účet.Protože se zprávy ukládají ve schránce,zaplní volný prostor a schránka nemá možnost přijmout další zprávu.Je nutno volný prostor kontrolovat a nepotřebné odstranit.Obrázky jsou největší soubory a někdy stačí tři,čtyři a schránku zablokují.JABRAKA
hodnocení

Ahoj. Tak já to odesílám ze seznamu, velikost schránky mám 2000MG, posílám vždy jednu fotku. Mám další poznatek, ( dle vašich rad jsem udělal takový pokus) před chvílí jsem to zkusil poslat manželce také na seznam a ono se to povedlo. Je možné, že e mailovou adresu, kterou mám v práci má malou schránkua tudíž tam tyto foto nemohu poslat?
Velikostí schránky to neni páč to by se ti jen vrátilo že má příjemnce přeplněnou schránku. Ale nic mě teď nenapadá...

oskar*
hodnocení

0x
zdarec,nebylo by lepší ty fotky stáhnout na nějakou flešku,a prostě si je v práci zase dát do PC? jde to velice rychle,za předpokladu,že máte v práci na PC USB připojení.
hodnocení

USB tam máme, ale je to nějak blokovaný, ale půjde to nahrát na CDa pak do počítače, to už je vyzkoušené. Jinak díky všem za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]