Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zeptám se přímo o zasílání mailu. Byla jsem na koncertě a pár písniček jsem si foťákem i mobilem nahrála, dala jsem si je do notenooku do obrázků a chtěla jsem je pár lidem ukázat, ale nejde to. To nejde nebo co? Jak to teda mám poslat? I normální fotky. Pošlu jen 6 ks zaráz a víc to nejde. Když mně někdo posílá svoje fotky z dovolené a je jich třeba sto, tak je dostanu jedním mailem a já víc než šest jednou nepošlu, Teď mně k tomu naštvali ty písničky z koncertu. Jde s tím něco udělat? Děkuji.
Dobrý den, zkuste ty písničky (asi v MP3) zabalit do jednoho souboru (archívu) např. v programu WinRAR a připojit jako přílohu k mailu. Jenže tam bude asi hlavní problém v té velikosti souboru.
Moc velký soubor by se do přílohy dávat neměl nebo nepůjde odeslat. Takže, buď posílat MP3 jednotlivě nebo je nahrát na internet a mailem posílat jen odkaz k jejich stažení. Zdravím!
doplněno 03.09.13 13:07:Možná zkuste pro nahrávání souborů i tento server: leteckaposta.cz/...
Příloha mailu může mít jen omezenou velikost. Písničky a podobné záležitosti se tam prostě nevejdou. Jedna z možností, jak někomu něco takového poslat, je umístění příslušného souboru na některý server, k tomu určený ("rajče", "uložto" a podobně) a adresátovi poslat mailem jen odkaz na onen server. On si pak uložený soubor může stáhnout do svého PC.
Uložte soubory v RAR či ZIP formátu nebo samostaně na www.uloz.to pokud chcete můžete to ochránit heslem nebo dát bez viditelnosti pro ostatní a vygenerovaný odkaz k souborům zkopírovat a email poslat všem lidem co si to mohou hned stáhnout do počítače z uloz.to. Asi nejlepší způsob. On každý taky nemá zapnutou neomezenou poštovní schránku
Máš problém s maximální povolenou velikostí emailu. Pokud ti někdo pošle 100 fotek tak je má pravděpodobně zmenšené na menší rozlišení a ty se je snažíš poslat v plné velikosti.
Obecně je řešením buď se naučit něco víc o počítačích (to není myšleno jako urážka) nebo dát ty fotky a video třeba na Rajče.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.