Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze nainstalovat DirectX

Od: chizuru* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, na jednom z počítačů mi nelze nainstalovat DirectX, nějaká rada? Ty Error Log soubory to nikde nevytvoří, i když to píše opak.
[URL=http://www.q3.cz/view.php?filename=97direct.png][img] q3.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chizuru*
hodnocení

Koukám, že to nějak nejde.. Tak alespoň odkaz.
q3.cz/...

neo4440
hodnocení

0x

Jaká verze DX to jo 9 10 nebo 11

chizuru*
hodnocení

Zkoušela jsem 9.0c i 10, nejde ani jedna.

chizuru*
hodnocení

Tak to vypadá že procesor nepodporuje SIMD.. Nedá se to nějak obalamutit? :D

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, podle obrázku máte v PC OS WIN-XP. Asi bych spíše hledal chybu v tom instalačním souboru DirectX, resp. jestli není nějaký špatný. A odkud byl stahován? Také bych zkusil před tou instalací pročistit registr, aby tam nebyl zbytek předchozích instalací DirectX. A na disku C: je pro tu instalaci dost místa? A asi bych zkusil raději nižší verzi DirectX. Zdravím!

doplněno 17.07.13 09:29:

Rozumím - já jsem DirectX instaloval x-krát a nikdy nebyl problém, tak více neporadím.

chizuru*
hodnocení

Samozřejmě, že místa je dost.
Vše je stáhováno z webu Microsoftu a zkoušela jsem to asi 10x a několik různých instalátorů.
Registr je čistit zbytečné, ten OS tam je nově nainstalován a na disku je 8.5GB místa.
Nižší verze by nešla, hry po mně chtějí alespoň 9.0c...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]