Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s wifi

Od: davir* odpovědí: 1 změna:
dobry den, mam problem s wifi pripojenim do domaci site. Mam notebok, ktery pouzivam uz dva roky. Do domaci wifi jsem ho klasicky pripoji s sifrovacim klicem. Heslo si ulozil a pri kazdem opakovanem spusteni se automaticky pripojil bez problemu do site. Dnes se mu to nepovedlo. Adapter hlasi, ze moje sit neni k dispozici. Pritom z ostatnich zarizeni se do site pripojit muzu ( mobil, tv, ps3 ) je normalne viditelna.. Akorat, kdyz otevru nastaveni a seznam dostupnych siti v noteboku, tak v seznamu ta moje skutecne neni. Zkousel jsem vratit nastaveni ( obnovu ) systemu cca mesic zpet a stejne to nepomohlo. Tak nevim :( Ma s timto nekdo zkusenost? Pokud dam vyhledani novych siti, tak to najde site okolo, ale tu mou wifi ne. Dokonce jsem zkusil na mobilu vytvorit wifi hotspot a ten pc hned naslo.
Prosim o pomoc, pokud nekdo vi... Diky.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Restart notasu + restart routeru. Pak bych zkusil celkovy reset routeru a znovu nakonfigurovat,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]