Nejste přihlášen/a.
Ahoj,koupil jsem si nový komp ale má dos jedná se o lenovo G580 jenže nevím jak to mám zpusit,a pak si nainstalovat windows 7,mám zmᚨčknou bud F7 nebo F2 no a když si zapnu ten Insyde H20 Setup Ulity a vůbec nevím co s tím mám dělat hledal jsem na internetu ale nějak nic mi nepomohlo.(omlouvám se za chyby).Děkuji,za jakékoliv rady.
Dobrý den, trochu tomu nerozumím. Máte nový NTB bez operačního systému WIN-7 nebo už tam je nainstalován? Máte OS WIN-7 na originálním CD a chcete ho instalovat? Zdravím!
doplněno 03.09.13 10:24:Podívejte se viz odkaz, jestli Vám to pomůže.
doplněno 03.09.13 10:46:A instalujete z CD v mechanice?
doplněno 03.09.13 10:53:Tak si přečtěte ten návod viz odkaz. Obecně - nabootovat instalační CD a zformátovat (rozdělit) HDD. Potom instalovat na C:
doplněno 03.09.13 11:06:doplněno 03.09.13 11:12:Měl to být odkaz na "Použití vlastní možnosti instalace a naformátování pevného disku".
Instalace se mi zapne mám tu disk 0 oddíl 1(system) pak disk 0 oddíl 2 (primární) a disk 0 oddíl 3(OEM) a byl tam ještě jeden ale ten sem smazal omylem ale nic na něm nebylo...a ani na jeden nejde system nainstalovat...
Možná v oddílu 3 máte připravenou OEM instalační verzi systému, smazaný oddíl byl možná RAMDISK pro instalaci. Raději už nic nemažte, než si upřesníme, v jakém stavu vlastně Váš disk je...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.