Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpuštění dosu?

Od: nevim1233 odpovědí: 8 změna:

Ahoj,koupil jsem si nový komp ale má dos jedná se o lenovo G580 jenže nevím jak to mám zpusit,a pak si nainstalovat windows 7,mám zmᚨčknou bud F7 nebo F2 no a když si zapnu ten Insyde H20 Setup Ulity a vůbec nevím co s tím mám dělat :-D hledal jsem na internetu ale nějak nic mi nepomohlo.(omlouvám se za chyby).Děkuji,za jakékoliv rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, trochu tomu nerozumím. Máte nový NTB bez operačního systému WIN-7 nebo už tam je nainstalován? Máte OS WIN-7 na originálním CD a chcete ho instalovat? Zdravím!

doplněno 03.09.13 10:24:

Podívejte se viz odkaz, jestli Vám to pomůže.

windows.microsoft.com/...

doplněno 03.09.13 10:46:

A instalujete z CD v mechanice?

doplněno 03.09.13 10:53:

Tak si přečtěte ten návod viz odkaz. Obecně - nabootovat instalační CD a zformátovat (rozdělit) HDD. Potom instalovat na C:

doplněno 03.09.13 11:06:

windows.microsoft.com/...

doplněno 03.09.13 11:12:

Měl to být odkaz na "Použití vlastní možnosti instalace a naformátování pevného disku".

nevim1233
hodnocení

Já to nějak blbě napsal,Mám ntb bez OS a ted jsem to asi pokazil,protože jsem chtěl již nějak instalovar w7 ale smazal jsem si oddíl protože to nešlo ani na jeden(ale naštěstí byl prazdný)...sem radši na to neměl šahat vůbec

nevim1233
hodnocení

jj cd mam v mechanice

nevim1233
hodnocení

ok děkuji :) snad to nějak půjde a přesněji který to je odkaz přímo?

praivo*
03.09.13 10:41
hodnocení

0x
Zkus F9.
nevim1233
hodnocení

Instalace se mi zapne mám tu disk 0 oddíl 1(system) pak disk 0 oddíl 2 (primární) a disk 0 oddíl 3(OEM) a byl tam ještě jeden ale ten sem smazal omylem ale nic na něm nebylo...a ani na jeden nejde system nainstalovat...

jh11

Tak oddíl 2 smaž a spusť instalaci znova

hop®

Možná v oddílu 3 máte připravenou OEM instalační verzi systému, smazaný oddíl byl možná RAMDISK pro instalaci. Raději už nic nemažte, než si upřesníme, v jakém stavu vlastně Váš disk je...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]