Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zapnula jsem notebook a monitor je černý, ozve se i zvuk při spuštění pc, ale na monitoru nic není. Nevíte čím by to mohlo být a jak to zprovoznit? Děkuji
Svítí nebo bliká nějaká kontrolka? - jaká? O jaký notes vlastně jde? Jaký zvuk se ozve? Máš jej na nabíječce a nebo jen na baterii?
Zatím mne napadá jedné - každý notes má nějaký spinač, který se sepne (rozepne) při jeho zavření - není něčím zablokován?
doplněno 16.07.13 16:16:A ten spinač? - u tohoto notesu to - podle foto vypadá, že je někde v prostoru pantů - nezavazí (nezapadlo) tam něco?
Další - když na display ´posvítíš´ - není na něm vůbec nic vidět a nebo je ´jen´ velmi tmavý?
svítí Caps lock, zapínací tlačítko, dotyková myš a blooth. Mám HP Pavilon dv6. Ozve se zvuk Windowsu, jako když se notebook normálně spouští. Mám ho v nabíječce, zkoušela jsem ho i vyndat.
doplněno 16.07.13 16:00:běží dost nahlas větrák
doplněno 16.07.13 16:02:hodně se také zahřává
doplněno 16.07.13 16:03:Pardon Pavilion
Zkuste resetovat notebook. U Asusu je na spodní straně notebooku dirka a kancelářskou spojkou lze notebook restovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.