Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde monitor na notebooku

Od: elisa24® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, zapnula jsem notebook a monitor je černý, ozve se i zvuk při spuštění pc, ale na monitoru nic není. Nevíte čím by to mohlo být a jak to zprovoznit? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Svítí nebo bliká nějaká kontrolka? - jaká? O jaký notes vlastně jde? Jaký zvuk se ozve? Máš jej na nabíječce a nebo jen na baterii?

Zatím mne napadá jedné - každý notes má nějaký spinač, který se sepne (rozepne) při jeho zavření - není něčím zablokován?

doplněno 16.07.13 16:16:

A ten spinač? - u tohoto notesu to - podle foto vypadá, že je někde v prostoru pantů - nezavazí (nezapadlo) tam něco?

Další - když na display ´posvítíš´ - není na něm vůbec nic vidět a nebo je ´jen´ velmi tmavý?

hodnocení

svítí Caps lock, zapínací tlačítko, dotyková myš a blooth. Mám HP Pavilon dv6. Ozve se zvuk Windowsu, jako když se notebook normálně spouští. Mám ho v nabíječce, zkoušela jsem ho i vyndat.

doplněno 16.07.13 16:00:

běží dost nahlas větrák

doplněno 16.07.13 16:02:

hodně se také zahřává

doplněno 16.07.13 16:03:

Pardon Pavilion

dedkoid*
hodnocení

0x

Zkuste to píchnout na externí monitor, ale hned při startu! Nezapomenout přepnout na klávesnici Fn+něco (obvykle F5). Po stisknutí chvíli počkat.

Nejde monitor na notebooku
hodnocení

Nefunguje to

stromecek*

Zkuste prozkoušet funkční klávesy, některé notebooky můžou obrazovku vypnout.

jh*
hodnocení

0x

Zkuste resetovat notebook. U Asusu je na spodní straně notebooku dirka a kancelářskou spojkou lze notebook restovat.

dedkoid*

Tady je návod:

1. Odpojit napájení

2. Vyndat baterku

3. Držet zapínací tlačítko 30 - 60 sekund

4. Zpátky připojit napájecí kabel

5. Zapnout

doplněno 18.07.13 11:36:

Taky může být v čudu grafika. Nemá ten váš grafiku nVidií? Chtělo by to poslat celé typové označení ntbku, je to dole.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]