Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na jaké téma udělat slohou práci na MC server

Od: hracmc odpovědí: 9 změna:

Ahoj,

z důvodu že jsem ještě nikdy nedělal žádné slohové práce na České Minecraft servery a většina serverů s whitelistem požadují na hráčích, aby poslali na zadaný e-mail svojí slohou práci, proto se chci se zeptat na jaké téma vytvořit takovouto slohovou práci. Nikde jsem nenašel odpovídající diskusi a toto téma.

Přeji pěkný den

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Slohovou práci? To je vtip, ne? :)

xixi*
hodnocení

0x

Já tomu moc nerozumím, ale ty chceš hrát (nejspíš) hru a musíš k tomu nejdřív napsat sloh? Asi jsem byl moc dlouho na sluníčku nebo já nevím *ee*

hracmc
hodnocení

Nevím, asi jsem to nezmínil, ale viděl jsem že některé Minecraft servery vyžadují pro přijetí napsání nějaké slohové práce na nějaké téma (tomu směřuje otázka - jaké téma). Například, pokud znáte MC server Crafaka Majnuj.cz, tak ten také vyžaduje pro přijetí na Majnuj slohovou práci. Já osobně touto otázku nesměřuji k Majnuj, ale k jiným serverům které také pro přijetí vyžadují sepsání nějaké slohové práce. Chápete?

dzordz*

:D:D:D

Už při čtení některých soupisů pravidel jsem nevěděl, jestli se smát nebo co, ale tohle je fakt moc. Že prej slohovku jim napsat. No mňa jebne :D

hracmc
hodnocení

Taky jsem si říkal... :D

neo4440

Prostě jim napiš něco žes hraním MC máš třeba půl roční zkušenosti,že MC hraješ od nějaké verze,nejsi podrazák a rád se budeš zapojovat do např.turnajů.

dzordz*

Kdyby řekli "připojte pár slov o sobě", ale "napište slohovku"? *haha*

hracmc
hodnocení

Děkuji, přesně toto jsem potřeboval... Děkuji

praivo*
hodnocení

0x

A co takhle slohovku na téma "Proč sakra chtějí slohovku?"?*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]