Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
z důvodu že jsem ještě nikdy nedělal žádné slohové práce na České Minecraft servery a většina serverů s whitelistem požadují na hráčích, aby poslali na zadaný e-mail svojí slohou práci, proto se chci se zeptat na jaké téma vytvořit takovouto slohovou práci. Nikde jsem nenašel odpovídající diskusi a toto téma.
Přeji pěkný den
Já tomu moc nerozumím, ale ty chceš hrát (nejspíš) hru a musíš k tomu nejdřív napsat sloh? Asi jsem byl moc dlouho na sluníčku nebo já nevím
Nevím, asi jsem to nezmínil, ale viděl jsem že některé Minecraft servery vyžadují pro přijetí napsání nějaké slohové práce na nějaké téma (tomu směřuje otázka - jaké téma). Například, pokud znáte MC server Crafaka Majnuj.cz, tak ten také vyžaduje pro přijetí na Majnuj slohovou práci. Já osobně touto otázku nesměřuji k Majnuj, ale k jiným serverům které také pro přijetí vyžadují sepsání nějaké slohové práce. Chápete?
:D:D:D
Už při čtení některých soupisů pravidel jsem nevěděl, jestli se smát nebo co, ale tohle je fakt moc. Že prej slohovku jim napsat. No mňa jebne :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.