Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte mám HP ProBook 4510s dva roky jde bez problémů ale jen na baterku jakmile připojím nabíjení zhasne podsvícení monitoru nevím co stím v nastavení mám neprovádět nikdy a jakmile připojím nabíječku je tma nabíječka je v pořádku tento broblém vznikl před týdnem děkuji za radu
Nebude to třeba tím, že si notebook pamatuje dvě úrovně jasu, na baterku a ze sítě, a když kabel připojíte/odpojíte, tak se to nastaví tak, jak to bylo naposled? Aby se tedy například automaticky s přepnutím na baterku monitor ztmavil.
Jestli se vypne podsvícení, jak říkáte, neuvidíte monitor potemnělý a ztmavený - neuvidíte na něm vůbec nic. Tohle se děje?
A maš dobru nabijačku?To vypada že nabijačka,alebo konektor zmetkuje.Skus inu nabijačku.Konektor pre nabijačku je v poriadku?Ak je volny stredovy kolik može skratovať ..
Ta nabíječka je dobrá zkoušel jsem jinou a to samý pak mám nabíječku do auta na 12v orygoš a taky to dělá konektor y ta zástrčka nejsou nijak volné ale je zvlátní že teťka dvakrát posobě jsem připojil nabíječku displey zhasl ale zmáčkl jsem startovací tlačítko šel do spánku a kdyš jsem je zmáčkl podruhé tak se rozběhl a rosvítil normálně a jde.dokonce normálně svítí u baterky že se nabíjí já su stoho jelen možná by pomohlo přeinstalování
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.