Stačí kliknout na Hlavní lištu pravým tlačítkem, vybrat Panely nástojů a tam zvolit Panel jazyků.
kled*
To jsem si také myslel,ale když dám panel nástrojů, tak je tam: adresa,winows media player,odkazy,SMSsender,Panel plochy,plocha,snadné spuštění a nový panel nástrojů.
Panel jazyků je nefunkční protože jsou vypnuty rozšířené textové služby. Cesta je následující: Start/Ovládací panely/Místní a jazykové nastavení/Jazyky /Podrobnosti¨/Upřesnit a v položce Systémová konfigurace nezaškrtávat Vypnout rozšířené textové služby. Tohle funguje pokud máte v nabídce pravým tlčítkem na liště v Panelu nástrojů uveden Panel jazyků a ten je u mne za Odkazy. Jak se tam dostal ten SMS sender? Nestalo se to v souvislosti s tím?
kled*
Tak bohužel, ani tohle nepomohlo, já to vzdávám, ono to není zase tak důležité. Děkuji za snahu. KLED.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.