Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skyrim - nelze dělat screeny

Od: chizuru* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, ve Skyrimu mi nejdou dělat screeny žádným způsobem -čím to je?
Když použiji klasicky PrintScreen, Skyrim ukáže že se Screenshot uložil, ale žádný program ho neotevře "Poškozený soubor".
Když dám PrintScreen a zkusím vložit do malování, nic se nestane, jako bych PrintScreen nestiskla.
Když dám F12 (Screenshot přes Steam) je obrázek černý. To samé když použiji program třetí strany (Fraps a podobně).
Neví někdo jak to vyřešit? Už jsem si chtěla vyfotit pár věcí, ale bohužel to nejde.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Steamovská F12 by měla fungovat. Pokud ne, zkuste tohle:

a) jděte do Users (příslušný uživatel)/My Documents/My Games/Skyrim a najděte soubor skyrim.ini

b) otevřete ho v Notepadu a najděte sekci Display

c) v ní najděte bAllowScreenshot=0 a tu nulu přepište na jedničku, soubor uložte

d) měl by fungovat screenshot pomocí tlačítka PrintScreen

Screeny pak najdete ve složce s hrou, buď v Program Files, nebo Steam (podle toho odkud hru máte)

chizuru*
hodnocení

Bohužel, na 1 to mám už teď. Problém ve Skyrimu není ten, že by nefotil, ale on uloží poškozený soubor který nejde otevřít.

iz*
hodnocení

0x

Mně docela vyhovuje dělat screenshoty pomocí programu IrfanView.

Viz obrázky:

doplněno 15.07.13 15:06:

Postup:

Volby► Zachytit/Sejmout obrazovku v následném okně vybrat, zda zachytit celou obrazovku nebo okno v popředí, (ev. zda výsledek jen zobrazit nebo uložit) dále zadat název obrázku a jeho formát(např. JPG, PNG, ...) vybrat, kam se má obrázek uložit a potvrdit tlačítkem OK

IrfanView se skryje do panelu a obrázekpak sejmete stiskem Ctrl + F11

Skyrim - nelze dělat screeny
Skyrim - nelze dělat screeny #2
Skyrim - nelze dělat screeny #3
chizuru*
hodnocení

Stejně jako ostatní programy vyfotí černo. Jak ve fullscreenu, tak v okně (Černo je tam kde je hra, okna a lišta vidět jdou)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]