Nejste přihlášen/a.
Zdravím, ve Skyrimu mi nejdou dělat screeny žádným způsobem -čím to je?
Když použiji klasicky PrintScreen, Skyrim ukáže že se Screenshot uložil, ale žádný program ho neotevře "Poškozený soubor".
Když dám PrintScreen a zkusím vložit do malování, nic se nestane, jako bych PrintScreen nestiskla.
Když dám F12 (Screenshot přes Steam) je obrázek černý. To samé když použiji program třetí strany (Fraps a podobně).
Neví někdo jak to vyřešit? Už jsem si chtěla vyfotit pár věcí, ale bohužel to nejde.
Steamovská F12 by měla fungovat. Pokud ne, zkuste tohle:
a) jděte do Users (příslušný uživatel)/My Documents/My Games/Skyrim a najděte soubor skyrim.ini
b) otevřete ho v Notepadu a najděte sekci Display
c) v ní najděte bAllowScreenshot=0 a tu nulu přepište na jedničku, soubor uložte
d) měl by fungovat screenshot pomocí tlačítka PrintScreen
Screeny pak najdete ve složce s hrou, buď v Program Files, nebo Steam (podle toho odkud hru máte)
Mně docela vyhovuje dělat screenshoty pomocí programu IrfanView.
Viz obrázky:
doplněno 15.07.13 15:06:Postup:
Volby► Zachytit/Sejmout obrazovku ► ► v následném okně vybrat, zda zachytit celou obrazovku nebo okno v popředí, (ev. zda výsledek jen zobrazit nebo uložit) ► ► dále zadat název obrázku a jeho formát(např. JPG, PNG, ...) ► vybrat, kam se má obrázek uložit a potvrdit tlačítkem OK
IrfanView se skryje do panelu a obrázekpak sejmete stiskem Ctrl + F11
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.