Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Na starém notebooku,na kterém vždy vše fungovalo,po nějaké době najednou přestalo fungovat oprávnění...
v podstatě přestalo fungovat na všechno kromě "spouštění aplikací jako administrátor"
když přesouvám jakékoliv soubory tak to napíše nedostatečná oprávnění a nabídku k povolení akce jak to bývávalo to nedá
wifi tam nefunguje taky,protože nemá oprávněnní na funkci,takže jednoduše řešeno,nejde tam nic kopírovat,spousta věcí nejde přesouvat a nejde nic smazat,protože všechno chce oprávnění které nefunguje
Chci se zeptat jestli je jiný způsob opravy než přeinstalace
administrátorský účet to je,takže v tom problém není
Děkuji za odpovědi,či snahu
UAC vypneš takto:
Start - Ovládací panely - Uživatelské účty - Uživatelské účty - a Zapnout nebo vypnout nástroj Řízení uživatelských účtů
Otázkou je, zda to pomůže.
doplněno 15.07.13 23:31:Přiznám se, že i pokud by vypnutí UAC pomohlo, zazálohoval bych data a pecko reinstaloval (hledání příčiny problému by bylo mnohem složitější a zdlouhavější,než reinstalace).
doplněno 16.07.13 09:56:Restartuj v režimu nouze (po startu počítače mačkej F8 a z menu vyber Stav nouze s prací v síti).
to mi je jasný,jenže mám tam dost dat a nemám to všechno kam zálohovat
každopádně ... vypnout UAC nemůžu,chce to oprávnění který mi nefunguje...
Kolik máš volného místa? Můžeš si na HDD vytvořit nový oddíl vhodné velikosti, na něj přesunout ta data, pak přeinstalovat OS a v nejlepším případě nastavit umístění uživatelských slože (dokumenty, obrázky, hudba, videa...) na ten oddíl s daty, abys s nimi v případě dalšího problému s OS nemusel nic dělat.
no je tam asi 100 giga volného místa...
on to není můj pc,ale noťas mladýho bráchu... je dost starej...nerad bych mu tam sháněl hry znovu,myslím si,že když přesunu složku s hrama,tak hry přestanou fungovat,nebo aspoň u některých her to tak je ne?opravdu není jiná cesta než to přeinstalovat? :-/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.