Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
píšu Vám, jelikož už nevím jak dál. Mám tiskárnu Lexmark x2650 a OS WinXP. Z nějakého důvodu tiskárna přestala komunikovat a furt píše Zařízení USB nebylo rozpoznáno. Bohužel jsem z nějakého důvodu ztratil originální CD a tak jsem ovladač stahoval z internetu. Nic.. zkoušel jsem to několikrát. Dnes jsem přeinstaloval celý OS, také nic. Furt ta samá písnička, Vypojuji, zapojuji do různých USB, prostě nic. Nevíte někdo, co s tím? Párkrát se stane, že to přijme, ale stále to nekomunikuje a zachvíli to vyhodí, že nebylo rozpoznáno. Budu vděčný za jakoukoliv radu.
Dobrý den, není uvolněný konektor USB u tiskárny? Zkuste ho tam podržet nebo "narvat". Nebo i zkusit jiný propojovací kabel USB mezi tiskárnou a PC. Zdravím!
doplněno 08.08.13 16:38:Tuším, že by to měl být kabel "malé USB / velké USB".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.