Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Euro Truck 2

Od: zachari* odpovědí: 3 změna:

zdravím

stáhnul jsem si a nainstaloval hru Euro Truck Simulator 2 a German Truck Simulator

po spuštění této hry se začala hra strašně sekat, přitom GTS jede úplně nádherně

v GTS mám grafiku nastavenou na střední úroveň a nádherné a ETS2 nejde ani na nízkou úroveň nastavení.

Můj PC: windows 7 64bit, Compaq Presario CQ57, AMD E-450 APU with Radeon(tm) HD Graphics 1.65 GHz, paměť RAM mám 4GB a výrobce HP.

prosím, poradte, případně požádejte o další info o mém pc pokud toto nestačí, předem děkuju.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

1. Asi to chce lepší graf. kartu.
2. Nebo je to tím, že sis to stáhnul a ne koupil...

driper*
hodnocení

0x

Přesně tak je to tim staženim, mě to dělalo taky po tom co jsem si koupil origo je vše v pořadku. Taky je to dost naročny na paměť takže bych 4GB dokoupil.

sobik12
hodnocení

0x
to je jednoduche.. ETS 2 jsou narocnejsi.. Mam i3 + nvidia 635 2GB a na nizky detaily 25 fps..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]