Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klávesnice- háčky,čárky

Od: wozimba* odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

vždycky mi klávesnice fungovala bez problémů až zhruba měsíc zpátky, když chci napsat nějaké písmeno s háčkem mimo klávesy 1-0 nahoře nad písmeny, tak mi nefunguje jelikož mi to tu klávesu zmáčkne jakoby dvakrát, nevím proč. Českou klávesnici mám, vidíte, že jinak lze psát normálně, ale dejme tomu, že chci napsat t s háčkem. zmáčknu Shift a háček a udělá mi to tohle: ˇˇ

Dřive po zmáčknutí shiftu s háčkem si klávesnice zapamatovala háček a pak stačilo zmáčknout písmeno t. To samé s jinými klávesami napravo od číslic. Podotýkám, že se shiftem to nemá nic společného, jelikož například právě mačkám pouze ty klávesy bez shiftu: ´´ ¨¨ .Blbnou jen tyhle dvě klávesy nalevo od backspace. Dokáže někdo prosím poradit?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

Zkus MBAM.

wozimba*
hodnocení

Děkuji moc, projel jsem to programem mbam a vše už funguje jak má!

hodnocení

0x

ď´bŕ

doplněno 13.07.13 15:42:

Prominte chtěl jsem sledovat otázku ale odkliknul jsem Vložit.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Notebook, nebo PC?

V pripade notebooku by to mohlo delat drivejsi politi klavesnice vodou.

V pripade PC bych vyzkousel vymenit klavesnici jestli je to problem v PC, muze to byt nejen hardwarem, ale taky spatnym windowsem, nebo nejakou sajrajtem v PC.

wozimba*
hodnocení

mám PC, kouknu ještě na odpovědi níže...

hodnocení

0x
Máte vira. Dela to nejaky trojsky kun ale název uz nevim...

pohanka*
hodnocení

0x

Je to pár dní, co jsem na tom byla úplně stejně. Zkusila jsem to snad desetkrát. Pak mě naskočilo upozornění na aktualizaci systému. Po provedení aktualizace, vypnutí a opětovném zapnutí, byl počítač v možném ohrožení, ale po rychlé kontrole /Microsoft Security Essentials/ již byl počítač chráněn a problém zmizel. Nerozumím moc počítačům, tak popisuji, jak mě PC upozorňoval. Tak tam byl asi nějaký vir.

wozimba*
hodnocení

Díky všem, zkusím to projet antivirem, poté dám echo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]