Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze odinstalovat antivirový systém

Od: pp odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

jedná se o program Eset smart security, který jsem měl na pc nainstalovaný v trial verzi.

Po skončení trial verze již program samozřejmě nepracuje , navíc brání instalaci nového avp.

Zkoušel jsem odinstalovat v odebrat, přidat programy anebo klasicky přes delete.Bohužel pokaždé

narazím na chybovou hlášku, že program nejde odstranit.Pouze je mi nabízena možnost zakoupení nové licence.

Pokud víte, jak na to, budu rád, když poradíte, děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fribble*
hodnocení

3x

Nejsnažší je použít Eset uninstaller - návod je zde

doplněno 06.07.13 16:42:

Chtěl jsem vložit jen odkaz a tohle jsem provedl? Tak zkusím znova

doplněno 06.07.13 16:51:
No kruci
doplněno 06.07.13 16:54:

Prostě jsem ..., použij Eset Uninstaller

V klidu, tohle je "nová" vychytávka. Odkazy na Youtube se automaticky mění na video.

mowla*
hodnocení

2x

Stáhni a nainstaluj si RevoUninstaller ( např. odsud - revouninstaller.co.../... ) a odinstaluj Eset pomocí něj (včetně záznamů v registrech apod.).

dericcaster*
hodnocení

1x

Dobrý den,

zkuste to samé, ale v nouzovém režimu. Při startu PC mačkejte F8 a znásledovného menu vyberte Nouzový režim. Poté už stejně přes Přídat/odebrat programy. Následně restartujte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]