Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehozené tlačítko fn

Od: tlisa* odpovědí: 6 změna:

Ahoj. Mám notebook HP pavilion g6. Když chcu přidat zvuk, jas nebo přes F1 nápovědu tak nemusím používat tlačítko FN. Je to celkem fajn, jen třeba nemůžu přes F5 aktualizovat stránku a ták, to zas musím dát fn+F5 takže to mám takové přehozené. Teď chci hrát ale jednu onlinovku a tam potřebuju ty F. A když třeba zmáčknu F1 zobrazí se nápověda, když F2 sníží se jas. Jak to mám udělat, abych jak ostatní přidávala zvuk fn nějaké to f? a F5 bylo jak vždycky aktualizování stránku, F11 režim celé obrazovky apod.? :) ..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

tohle se nastavuje v BIOSu, stejně to má Packard Bell. Jen nevím kde přesně to tam je, je to asi měsíc co jsem to přenastovoval známému.

doplněno 06.07.13 13:49:

toť ono :)

Přehozené tlačítko fn
tlisa*
hodnocení

Moc děkuju :). Už to jde :))

praivo*
hodnocení

0x

Fn+NumLock

doplněno 06.07.13 13:42:

Numerická část je zabudována v alfanumerické, hledej. Já to mám u Scroll Lock-u.

tlisa*
hodnocení

Nemám numerickou klávesnici tak tam ten numlock nemám :/

Ale vtip je v tom, že numlock neni jen u klávesnic s numerickym blokem ;) Ty máš numerický blok u písmen, a numlock budeš mít u funkčních kláves taky, jen to nebude nazvané jako numlock, ale třeba NumLC atd

tlisa*
hodnocení

Nic takového tu nemám :/ .. ixbt.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]