Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpomaleny notebook

Od: nikolka098* odpovědí: 3 změna:

Dobry den, mam notebook a kdyz ho zapnu tak se mi dlouho nacita (skoro 15min).Nevim cim to muze byt,zkousela jsem i ruzne programy na procisteni,zkratka jsem vycistila cely notebook..Ale stale nabiha skoro 15min.Nemate s tim nekdo nejake zkusenosti?Popripade nejake programy?Dekuju za odpoved..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nicnevi*
hodnocení

0x

Není zavirovaný? Mám počítač, který se při zapnutí načítal asi 10 minut. Potom jsem ho dala odvirovat a přestalo to.

nikolka098*
hodnocení

Skousela jsem snad vsechny programy :)..A viry jsem odstranila :)Ale porad se to pomalu nacita .. :/

mowla*

..."Skousela jsem snad vsechny programy"... - no - v tom bude ten problém. *smich* Jaké programy jsi zkoušela a jak?

Máš - v zásadě, tři možnosti:
1. s počítačem umíš - v tom případě si stáhni a nainstaluj RevoUninstaller (např. odsud - revouninstaller.co.../... ) a všechny programy, které jsi "zkoušela"zase odinstaluj (včetně záznamů v registrech...) a pak si stáhni a nainstaluj Ccleaner (např. odsud - piriform.com/... ) a pročisti balast, terý se časem v počítači nashromáždí (čištění pak - čas od času, zopakuj) - pokud je ti něco trochu nejasného, ptej se dál
2. s počítačem umíš trošku - v tom případě zazálohuj data (a ovladače) a reinstaluj jej
3. kontaktuj ve svém okolí někoho, kdo jeden z prvních dvou bodů zvládne a nebo dej notes do servisu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]