Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám tam rozdělaný video, ale sekl se program

Od: break* odpovědí: 3 změna:

Prosím. *plac*

Tři hodinky jsem dělala video. Pak jsem to minimalizovala. Ikonka se jménem programu je na liště. Klikám na to. Ale jen se to jakoby ztmaví a prohloubí, jako vždycky, když je aktivovaný nějaký program. :( Ale není to na ploše, zůstává to minimalizované. Jsem nešťastná. :( Prosím, co mám udělat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Spusť Správce úloh a koukni, který proces zatěžuje procesor a RAM...

Bliká ti dioda disku? Jaké je zatížení procesoru a paměti?

No - každopádně ti nezbude, než počkat... ;)

doplněno 05.07.13 20:18:

Praivo: Někteří nikdy... Stejnětak se někteří nikdy nenaučí zálohovat... *smich*

BTW: Úsilí věnované zálohování a doba, po kterou vydrží, jsou přímo úměrné velikosti průšvihu způsobeného předešlou ztrátou dat... *smich*

praivo*
hodnocení

0x

Lidi, kdy se naučíte ukládat i rozdělanou práci?

Některé programy dokonce mají autosave po určité, uživatelem nastavené době (třeba každých pět minut).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]