Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Faccebook rozrastrovaný profilový obrázek

Od: marek725 odpovědí: 1 změna:

Zdravím, chtěl bych jsem se zeptat - když na facebook stránku dám profilový obrázek (obsahuje logo + pozadí), tak po vložení je logo víceméně rozrastrované - kolem loga kostičky a samotné logo je rozmazanější (není ostré). To stejné je například i když je v profilovém obrázku například text.

Chtěl bych jsem se zeptat, jak (nebo dza se vůbec na FB dá) docílit toho, aby byl obrázek ostřejší a nebyl tak zničený?

- Profil. obrázek tvořím v Photoshopu (rozměr 180x180, 300dpi), ukládám v jpeg (zkoušel jsem i TIFF)..

Děkuji za rady :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

FB obrázky komprimuje dost příšerně. Řešením by mohlo být použít obrázek bez loga či textu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]