Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký tablet?

Od: joensu* odpovědí: 2 změna:

Prosím poradí mi někdo před koupí tabletu?Potřebuju si co nejdřív koupit tablet odešel mi notebook a myslím,že tablet by mi stačil.Do této chvíle jsem se o něj moc nezájímala a z mého okolí ho ještě nikdo nemá,kdo by poradil.Na pár jsem koukala a jsem docela zmatená.Vůbec nevím,jaké parametry by měl mít.Chtěla bych ho využívat klasicky na internet,fotky,sem tam nějaký filmek a hudba.Chtěla bych vědět jak se liší operační systém,jakou by měl mít paměť,aby byl čitelný na slunci,jestli je nutný slot na sim,taky mě překvapilo,že moc nemají usb vstup.Má to bez usb vůbec cenu?Nějak si to nedovedu představit jak to pak je.Nepotřebuju žádnou drahou vychytávku.Mám představu okolo 3000, s tím ,že věci používám dokud fungují,tak aby nějaký rok vydržel.Vím,že ten dotaz je asi dost zmatenej,ale nějak tyto věci nesleduju ,tak fakt nevím.Děkuji za každou radu popř.typ tabletu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tablet je doplněk a notebook nenahradí a za tři tisíce už vůbec ne. To nejlepší, co se asi dáv této době za danou cenu pořídit je Acer Iconia Tab B1 NT.L15EE.003 acer.cz/...

pearmonik*
Zalezi co se na nem dela, kdyz se pripoji bluetooth mys a klavesnice tak tablet zvladne vyborne psani dokumentu internet a i pekne hry. Mam doma pouze malinko vetsi telefon a pc ani tablet nepotrebuju. Za 3000 koupit v cr tablet se neda, to bude vykon i displej naprd a hodi se mit i vystup do tv u takovych prenosnych zarizeni to je hodne prakticke jeste kdyz maji nahradit pc a nahradite tak i v mnoha vecech xbox nebo videoprehravac

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]