Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přenesení snímků z počítače do fotoaparátu

Od: lenynka odpovědí: 3 změna:

Přenášela jsem 2 snímky(ne nejnovější a pravděpodobně už ne v pův. stavu, ale přesto jsem to ještě zkusila) z počítače do fotoaparátu(Mass Storage). Ve foťáku se mi místo každého z těch dvou snímků ukázalo"Soubor neobsahuje žádná obrazová data". Jenže ty"snímky"nelze vymazat. I když to nejsou normální snímky(fotky), ukáže se místo nich vždy"Soubor neobsahuje žádná..". Když zmáčknu tlačítko pro mazání, ukáže se"Tento snímek nelze vymazat". Proč to nejde vymazat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud jsou fotografie umístěné na paměťové kartě, stačí požadované fotografie stáhnout do PC, kartu zformátovat a zase na ni nahrát fotky z PC.
lenynka
hodnocení

Vymazala jsem je nakonec ve složce, kde se ta fota ukládají, v průzkumníkovi. Nevím, proč mě to dřív nenapadlo...

jabraka*
hodnocení

0x

snímky ve složkách ,pokud jsou ve formátu JPEG,nebo JPG je možno odeslat na určité místo ,které v prohlížeči zvolíte.

Fotoaparát se tam prezentuje na př.jako -disk přenosný- nebo přímo názvem-Třeba Olympus,kodak,Mohu zadat příkaz:Přesunout do:...

Smazat,

Kopírovat.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]