Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existule iPear?

Od: pipi05 odpovědí: 3 změna:

Již několikrát jsem už viděla na google diskuse o mobilu kde je hruška... Ale někteří lidé říkají, že Pear phone neexistuje.. Víte to někdo jestli tento mobil existuje a jestli tak poradit kde by se dal koupit. děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

1x

imshopping.com/...

doplněno 04.07.13 15:10:

I PearCompany píše, že ještě není uveden -

doplněno 04.07.13 15:13:

Občas se někde objeví nějaké doma dělaná hračka ve tvaru PP, ale telefon samotný opravdu neexistuje, je to jen jakási parodie na Apple.

rick*
hodnocení

to ale nedává odpověd jestli opravdu existuje nebo ne.. tam se sice píše že neexistuje ale spoustu lidí zas píše že existuje, tak jako to si ji moc nepomohla. Já s tim zkušenosti žádný nemám, ale taky by mě to zajímalo!

mowla*

iPear je parodie, ironie, vtip - vyber si. Rozhodně to není existující telefon (aspoň prozatím) a ten, kdo tvrdí, že ano, si dělá šoufky a nebo ´z někoho blbce´...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]