Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Simcity 3000 Unlimited vyhazuje hlášku

Od: tadytam odpovědí: 3 změna:

Dobrý podvečer, je to pár dní co jsem nainstaloval Sim City 3000 Unlimited ale teprve teď jsem se odvážil spustit... Když však hru spustím, vyhodí to hlášku něco ve smyslu "Nelze nalézt CD-ROM, Vložte správné CD a program restartujte". Netuším co stím... Windows 7 Prof 32bit

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tadytam
hodnocení

popřípadě poradit co s blbnoucí grafikou na standardní edici Sim City 3000... Problikává a všelijak blbne...

hodnocení

0x

To máš stažené nebo koupené? Jestli to máš koupené, tak tam strč CDčko té hry. Jestli to máš stažené (nelegálně), tak tady pomoc nehledej, viz pravidla.

doplněno 04.07.13 20:19:

Ve virtuálním PC ti to půjde maximálně hůř.

tadytam
hodnocení

Samozřejmě že koupené... Vzdal jsem to ale teď si zase nevím rady s grafikou... Problikává a je to skoro o epileptický šok... Zkusím Virtual Pc...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]