Nejste přihlášen/a.
Ahojky! Na FB mi začal blbnout chat. Napíšu třeba něco v 12:00 a kámošce se to ukáže až v 12:05. Nevíte co s tím? Díky.
dej si facebook messenger a je po starostech... nebo skype
facebook zobrazuje zprávy skrz nějou obnovovací... "mezeru" (omlouvám se ale opravdu mi chybí slovo) Prostě odešlu a za chvíli vidím, že se stránka znovu načítá a v tom se mi i ukáže zda si druhá strana mou zprávu přečetla. Pokud je to tím tak to F5 jistí. Což ideál není ale aspoň budeš vědět na čem jsi.
A není to tím, že si to kámoška přečte až za těch 5 minut, třeba byla zaneprázdněná, proto si to přečetla až za chvíli. Jinak na facebooku pořád něco blbne. Zkus počkat den, dva. Pokud by problém přetrvával, napiš cetra nápovědy ( facebook.com/...
No právě, nebude to tím, že si to kámoška skutečně přečte až v 20:05? Jakou máš jistotu, že si to přečte, hned jak jí to pošleš?
Ale nedělá to jenom jí dělá to všem se kterými si píšu. Když se mi ukáže zoobrazeno 20:05 kámoška a nejen ona hned odepíše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.