Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook- zpoždění u chatu

Od: adela2013* odpovědí: 6 změna:

Ahojky! Na FB mi začal blbnout chat. Napíšu třeba něco v 12:00 a kámošce se to ukáže až v 12:05. Nevíte co s tím? Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bonie*
hodnocení

2x

dej si facebook messenger a je po starostech... nebo skype

facebook zobrazuje zprávy skrz nějou obnovovací... "mezeru" (omlouvám se ale opravdu mi chybí slovo) Prostě odešlu a za chvíli vidím, že se stránka znovu načítá a v tom se mi i ukáže zda si druhá strana mou zprávu přečetla. Pokud je to tím tak to F5 jistí. Což ideál není ale aspoň budeš vědět na čem jsi.

hodnocení

0x

A není to tím, že si to kámoška přečte až za těch 5 minut, třeba byla zaneprázdněná, proto si to přečetla až za chvíli. Jinak na facebooku pořád něco blbne. Zkus počkat den, dva. Pokud by problém přetrvával, napiš cetra nápovědy ( facebook.com/...

adela2013*
hodnocení

Ne, ne napíšu to ve 20:00 a i mě se ukáže zobrazeno 20:05. Jinak už to trvá 4 dny.

No právě, nebude to tím, že si to kámoška skutečně přečte až v 20:05? Jakou máš jistotu, že si to přečte, hned jak jí to pošleš?

adela2013*
hodnocení

Ale nedělá to jenom jí dělá to všem se kterými si píšu. Když se mi ukáže zoobrazeno 20:05 kámoška a nejen ona hned odepíše.

Tak v tom případě nevím, čím by to mohlo být. Každopádně si myslím, že to není zas až tak omezující. Kdybyste to přece jenom nějak chtěla řešit, tak napište na ten odkaz, ale nemyslím si, že vám někdo odpoví...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]