Dobrý den, u mého winu jsem provedl opravnou instalaci, ale když jsem zapnul pc, takse mi nezobrazil ovladač na gr kartu přitom ve správci hw ho mám v pořádku. Kliknul jsem pr.tlač. myši na plochu a tam dal Ati ccc. Pc chvili premislelo a nic. Tak jsem ten ovladač preinstaloval a furt nic. Zajímavý taky je, že se mi u celýho winu změnilo písmo. nevíte čím to může být?
zdarec,sem laik ale řekl bych že to chce nainstalovat ovladač grafiky,a mělo by to chodit.
Upozornění od sys maverick 22. 03. 2008 07:28:35
Přečti si dotaz znovu a budeš vědět proč nemáš pravdu....
nick*
Já jsem taky laik, ale když to tam píše, že ovladač jede bezchybně tak to podle mě znamená, že je asi nainstalovanej, tak nechápu proč to blbne
oskar*
Hele,myslím si taky,že tam máš nějak nastavenej jazyk,kterej nezná diakritiku,ale nevím přesně kde toje.Jestli ti ostatní chodí tak to bude v tom,sešel sem se s tím taky u LCD televize,pokud tam máš jinou zeminež českou republiku,tak ti TXT taky nemusí znát diakritiku,to je jenom jako příklad.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.