Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bude dobrá na crysis 3?

Od: baybay* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den , koupil jsem si tento počítač aukro.cz/... vím že je tam jen slabá grafická karta myslíte že s touhle grafickou kartou rozjedu crysis 3? alfacomp.cz/... by bylo kdyby mi někdo vysvětlil jak to zjistit třeba u far cry 3 píšou : minimální požadavky graf . karty : 3D grafická karta s 512 mb tak se podívam kolik má ta karta a je tam 512 mb ale tady to nepíšou pctuning.tyden.cz/... ani jinde ... Díky.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

marek119977*
hodnocení

0x

Čoveče, je mi líto ale zrovna na tyhle nejmodernější pecky jako je crysis 3 to s touhle kartou nevidím :/

Procesor tam je ještě relativně slušný, ale ta grafická karta je fakt hodně slabá, ideální tak do kancelářského PC..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]