Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám menší problém. Nainstaloval jsem si program AlamDV a žádne video se mi do něj nepodařilo vložit. Koukal jsem se na různá anglická i něměcká fóra a všude byly rady ohledně kodeků. Nainstaloval jsem je a nic se nezměnilo. Na tento program moc českých návodů není a proto žádám o radu právě vás tady na Poraďte.cz. V přiloženém screenu vám ukážu chybu co mi to hlásí.Předem děkuji za veškerou pomoc od Vás.
0x
Dobrý den, já tento program neznám. Podle toho chybového hlášení si máte stáhnout aktuální kodeky z jejich stránek nebo fóra. To jste tedy asi udělal. Otázkou je, jak probíhala ta instalace, resp. jestli jsou ty nové kodeky na správném místě (případně pro Váš OS). Zkuste je v PC najít nebo přeinstalovat (asi přímo do složky toho programu). Jinak, pokud to nerozchodíte, tak si zvolte jiný program. Možná by Vám stačil Avidemux, který je oblíbený a zdarma. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.