Nejste přihlášen/a.
ZDravím koupil jsem si Toshibu L850 z alfacompu, jak jste mi doporučili a jsem spokojen Děkuji vám a prosím váš o radu/pomoc, jak mám spustit webkameru? Děkuji
(PS: Mám windows 8 a vůbec na něj nejsem zvyklý.
Dobrý den, já OS WIN-8 nemám, ale Vy neuvádíte, zda tam máte nainstalovaný ovladač pro tu webkameru. Pokud ne, tak se podívejte viz odkaz a nainstalujte si ovladač. Pokud by šlo už jen o spuštění, tak by se ta webkamera měla někde v nabídce (dlaždicích) asi ukázat nebo v nějakém programu, který tu kameru vyžaduje. Zdravím!
Pokud byl notebook nainstalovaný, webkamera by měla fungovat. Spusťte nějaký program, který webkameru používá, třeba Skype - v obecných nastaveních je možné vyzkoušet a nastavit kameru.
doplněno 02.07.13 10:26:Našel jsem ještě tuto aplikaci, která by měla být součástí Windows.
Dobrý den, mám stejný problém akorát mám MSI GE 60 2OE s win8 64 bit a kameru spustím pres tu aplikaci fofoaparát a chce to po mně abych ji nainstaloval. Drivery stahuju tady: msi.com/... ale zadny jsem tam nenase co se tyce kamery, kdyztak diky za rad, pekny denN
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.