Nejste přihlášen/a.
V nedávné době jsem provedl reinstalaci programu v PC z Win XP na Win 7.Současně jsem provedl výměnu grafické karty za SAPPHIRE HD 7750.Od té doby dochází k "spadnutí" monitoru/zmizí obraz/ a PC se nastaví do zákl.modu.Po zadání hesla mne to napíše " ovladač zařízení AMD driwer přestal odpovídat a byl obnoven ".Když provedu dotaz na chybu,nic se neukáže.Toto se stane někdy několikráte denně.Někdy se PC sám restartuje a někdy jej musím restartovat "tvrdým"restartem.
Prosím o radu čím to může být.V PC je vše,kromě zákl.desky,vyměněné.Díky.
Co máte za zdroj a Wattů? Ty ovladače grafické karty máte ze stránek výrobce a pro vhodná OS Win 7 (32bit nebo 64bit) Zkontrolujte i RAMky a jak bylo uvedeno Default nastavení BIOSu. Případně zkuste kartu dočasně vyměnit za jinou a zjistit jestli problém bude přetrvávat.
Kangaroo má pravdu, začněte u zdroje, tahle karta je dost "žravá", takže pokud jste měl dosud na PC WXP, asi tam dost výkonný zdroj nebude - min. Seasonic 350W a bude mít co dělat.
doplněno 03.09.13 12:23:Driver nejraději odsud sapphiretech.com/...
Dobry den,
a jak to mate s ovladacem graficke karty? Ve spravci zarizeni se tvari vsechno vporadku? Zadny zluty otaznik ci vykricnik? Ovladace mate aktualni?
A toto chovani se objevuje i pri bezne praci nebo jen pri nejake konkretni cinosti - napriklad hrani nejake hry ...?
Ovladač byl součástí graf.karty.Ve správci zařízení je vše vpořádku,žádný žlutý otazník ani vykřičník.Toto chování se projevuje např.prohlížení internutu,ale rovněž i bez činnosti na počítači.Sám se restartuje a zůstane v režimu heslo.Nevím co s tím,zbývá již jen výměna zákl.desky,ale nevím,zda by to mělo nějaký význam.Díky za odpověď.
Dobrý den, zkuste ještě nastavit BIOS na výchozí = default. Nebo zkontrolujte veškerou kabeláž v PC (kontakty), znovu pořádně instalovat grafickou kartu a zarazit dobře i přívodní kabel 220V.
To vše (až na ten BIOS) při zcela vypnutém PC. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.