Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s novou verzí a instalací módů

Od: mckuba odpovědí: 2 změna:

Zdravím. Před dnešní aktualizací Minecraftu jsem si MC odinstaloval kvůli problémů s módy a tak jsem si ho dnes nainstaloval i s novou verzí a Launcherem. Uložené pozice jsem si samozřejmě zazálohoval. Bohužel mi nejdou nainstalovat jakékoliv módy. Složka bin chybí i s minecraft.jar, kam se dřív instalovaly módy. Myslel jsem, že to tak je schválně, ale na všech stránkách, na kterých se stahují módy se současnou verzí, jsou pořád stejné postupy instalací, čili přesunout vše do minecraft.jar.

Máte někdo stejný problém? Fungují vám módy? Napište mi prosím, jak se to instaluje...

Díky, Kuba

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

swenhakon*
hodnocení

0x

Najdi si nápovědu k tomu launcheru, třeba ty soubory přesunul nebo tak.

mckuba
hodnocení

Zkoušel jsem najít minecraft.jar v počítači i přes nabídku Start a nic. V počítači to prostě není. Už jsem ten minecraft po té nové verzi zkoušel x krát reinstalovat a pořád nic. Docela mě to štve :-/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]