Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde otevřít email nebo stránky

Od: reno* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,nejde mě otevřít email nebo třeba seznam.cz . Vyskakuje upozornění o nedůvěryhodném připojení a žádá certifikát *ee* ovšem nevím jak se toho mám zbavit..včera mě tady operovali děti

Nejde otevřít email nebo stránky
Nejde otevřít email nebo stránky #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

shlaighter*
hodnocení

2x

Certifikát platí, takže bych zkontroloval datum a čas. :) Zatím mi to vždycky pomohlo, ale jestli to pomůže i vám..

iz*
hodnocení

2x

Já tenhle problém u poskytovatelů, kterým lze důvěřovat (Seznam.cz, email.cz, banky apod.) nebo u poskytovalů, které znám, řeším povolením trvalé výjimky.

Určitě nic nezkazíte pročištěním PC (CCleaner). Ale pravděpodobně Vám ještě někdo poradí globálně.

reno*
hodnocení

Tak byl problém v datumu místo 2013 tam bylo 2003..ani jsem si toho skoro nevšimnul.

Ted jsem to měl minulý týden na opravě u známýho a včera to začalo dělat neplechu

je možný že by se to datum nějak samo rozladilo? jinak děkuji za odpovědi :)

ben®

Dobrý den, pokud se Vám datum po zapnutí PC opět "rozladí", tak ho asi neudrží BIOS. Budete muset vyměnit baterii u BIOSu. Je to na základní desce - taková plochá kapsle. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]