Nejste přihlášen/a.
Mám novou grafickou kartu ATI radeon...Nainstaloval sem jí a prostě mi z nějakého důvodu nejdou žádné hry.Ovladače a tyhle věci sem tam nainstaloval s CD které sem obdržel s Kartou.Určtě bude problém někde v té grafice,ale nevím kde.taky sem přnstalovával XPčka,tak třeba jestli jsem jen na něco nezapoměl.Nevím si rady.Za každu radu předem děkuji.
Ještě pro informaci,jestli t pomůže,tak jsem nainstaloval nějakou vtipnou hru,která měla absolutně minimální požadavky a tam se mi neuebrazovaly jen postavy,jinak zvuk,pozadí všechno běželo...
No,když budu upřímnejtak tomu moc nerozumim,znám jen ty hlavní věci s kterýma sem se setkal...Grafická karta je ATI radeon 9600PRO 256MB...Windovs sem přeinstaloval jen tím způsobem,jakým se mně ptalo CD s instalací.Nik kromně toho co bylo na CD s XPčkem sem tam neinstaloval.
DirectX sem nanstaloval s hrou GTA San Andreas...Nevím jestli to stačí,ale každopádně by to mnělo stačit aspon přímo na tu hru,ale ani ta mi neběží.
když zapnu jakoukoliv hru.Tak se vůbec ani nenačte...Jen problikne monitor.Jestli může pomoci -tak když chci spustit hru:Medal Of Honnor...tak mi to napíše: GLW_startOpenGL( ) - could not load openGL subsystem...Děkuji vám za vaše rady a snahu,moc s toho cením
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.