Nejste přihlášen/a.
Chci prodat starej noťas, takže jsem se rozhodla, že jej vyčistím od všech fotek, dokumentů, atd... No a nějakou záhadou jsem vymazala připojení k internetu a wifi. Vůbec netuším jak to tam dostat zpět, protože jsem nenašla žádnej rozumnej návod. Pomůžete mi prosím? Děkuju.
1. Máš vpravo (dole) na liště ikonku bezdrátového připojení?
2. Máš zaplé wifi? - jaký je to notes?
3. Start - Připojit - Zobrazit všechna připojení - co tam je? - jaké Win?
Není nainstalovaný - pak je potřeba ovladač nainstalovat, to je prvořadé. Opakuji - jaký notes? A jaký Win?
Zkus - pravým na Tento počítač - Spravovat, v levé části okna Správce zařízení, klikni na wifi a dej Aktualizovat ovladač.
doplněno 01.07.13 18:19:Visty nemám, takže to, co píšu, je ´přibližně´... Tady - www8.hp.com/... si, případně, najdi ovladač - podle přesného typu notesu.
doplněno 01.07.13 19:08:Wifi adaptér by měl být buďto ve skupině Síťové adaptéry a nebo Další zařízení...
Pokud tam není vůbec, může to znamenat, že buďto ´odešel´ a nebo je špatně zapojen - v tom případě je to opravdu na řešení odborníkem.
Tak jsem se zasekla na té wifi- není tam. Dala jsem tento počítač- spravovat- správce zařízení, ale dál není jak pokračovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.