Nejste přihlášen/a.
Chci prodat starej noťas, takže jsem se rozhodla, že jej vyčistím od všech fotek, dokumentů, atd... No a nějakou záhadou jsem vymazala připojení k internetu a wifi. Vůbec netuším jak to tam dostat zpět, protože jsem nenašla žádnej rozumnej návod. Pomůžete mi prosím? Děkuju.
0x
1. Máš vpravo (dole) na liště ikonku bezdrátového připojení?
2. Máš zaplé wifi? - jaký je to notes?
3. Start - Připojit - Zobrazit všechna připojení - co tam je? - jaké Win?
Není nainstalovaný - pak je potřeba ovladač nainstalovat, to je prvořadé. Opakuji - jaký notes? A jaký Win?
Zkus - pravým na Tento počítač - Spravovat, v levé části okna Správce zařízení, klikni na wifi a dej Aktualizovat ovladač.
doplněno 01.07.13 18:19:Visty nemám, takže to, co píšu, je ´přibližně´... Tady - www8.hp.com/... si, případně, najdi ovladač - podle přesného typu notesu.
doplněno 01.07.13 19:08:Wifi adaptér by měl být buďto ve skupině Síťové adaptéry a nebo Další zařízení...
Pokud tam není vůbec, může to znamenat, že buďto ´odešel´ a nebo je špatně zapojen - v tom případě je to opravdu na řešení odborníkem.
Tak jsem se zasekla na té wifi- není tam. Dala jsem tento počítač- spravovat- správce zařízení, ale dál není jak pokračovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.