Nejste přihlášen/a.
nějak jsem si an netbooku vymazala zvuk.. nejspíš zvukvou kartu nebo něco takovýho? a počítáčům vůbec nerozumim.. nějaká hodná duše co by mi mohla pomoct?
Zvukovou kartu si opravdu vymazat nemohla, ale ovladače k ní už ano.
1. Ujisti se, že máš zapnutý zvuk.
2. Napiš mi model notebooku a operační systém, najdu ti ty ovladače.
doplněno 12.07.13 23:11:Předpokládám, že v tom máš WinXP - stahuj zde (klikni na "Download").
jasně, zaplý mám všecko. Takže mám windows xp.. a HP netbook malej je to, a vy po mě nejspíš chcete tohle: hp mini 5101? děkuju moc
Jen doplním dobra adresa je taky slunečnice . cz jsou tam spoustu programů k počítači a jsou popsány v češtině
Když hledám ovladače nějakého zařízení, tak se buď podívám na stránky jeho výrobce (nejčastěji - bývají i v češtině), nebo zadám do Googlu název zařízení + "driver [operační systém]" a až na výjimky (jedna>10 let stará zvukovka) vždy najdu co potřebuji.
A tazatelka nikde neuvedla, že neumí anglicky.
Pacourek to myslí dobře, jenom si neuvědomil, že Slunečnice je dobrá pro ty, kdo vědí, co potřebují (kdo PC/NB trochu rozumí).
K dotazu: Co jste dělala naposledy před tím, než Vám "zmizel" zvuk?
Zdá se mi pravděpodobnější nechtěné ztišení zvuku než smazání nebo zákaz ovladačů (jestli PC/NB moc nerozumíte, asi do nastavení nezasahujete ani nemažete nic ze složky Windows).
Zvuk lze ovládat softwarově (to se tohoto případu asi netýká) i hardwarově (mohla jste nechtěně o něco zavadit).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.