Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepnout atribut složky jen pro čtení

Od: pedronik odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit jak přepnu atribut složky pro čtení ve WIN8

když to udělám levým tlačítkem tak zatržítko zmizí ale když jej znovu otevřu tak je tam zpět. Je nějaký způsob tak to jinak odstranit, něco jsem našel na netu ale moc tomu nerozumím a nějk mi to nejde.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Win 8 nemam, ale kazdopadne to bude v nastaveni slozek, kde je zafajfkovani defaultne nastaveno. Tam to prenastavite.

pedronik
hodnocení

Pořád to hledám a stále nic, už jsem si nainstaloval program na změnu atributu a taky to nejde.

pavelv*
hodnocení

0x

A co je to za složku? Pokud složku vytvořil nějaký program, který je zrovna spuštěn, tak tě to nepujde změnit

hodnocení

0x

Take nevim kterou slozku mas na mysli, ale jestli jakoukoliv kterou si vytvoris, tak ve vlastnostech po kliknuti pravou mysi jsou nastaveni tak to proklikej!

pedronik
hodnocení

Jedná se o složky hry která je ve složce Program Files. Když jsem se díval na ostatní složky tak taky mají atribut jen pro čtení.

Přepnout atribut složky jen pro čtení
pavelv*

Tak je to jak jsem říkal. Proč potřebuješ ten atribut změnit? Kvůli smazání složky? Použij program přidat nebo odebrat programy z ovládacích panelů pro korektní odinstalování a smazání

pedronik
hodnocení

Prave u teto slozky potrebuji prepnout atribut, jedna se o slozku hry a v navodu na instalaci crackle hry. Vse uz mam nainstalovano server mi uz funguje a hra je naistalovana a uz je potreba zmenit atribut.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]