Nejste přihlášen/a.
Mám noťase HP 550 a jelikož mám pořá hlášku že je plnej disk tak jsem odinstaloval ty nepotřebné soubory hlavně od HP a nyní se mi stále nedaří odinstalovat poslední torzo HP image zone. Už fakt nevím co bych vyhodil abych měl na C místo.Žádny hry a pod. tam nemám. Mám volného asi 580 MB. Odpovíte mi na tyto dvě otázky? dík
1. co ti zabírá nejvíce místa?
2. stáhni si RevoUninstaller (např. odsud - revouninstaller.com/... ) a odinstalovávej jím (odmaže vše, i to, co běžné odinstalátory opomíjejí)
Geek uninstaller ti ukáže, co kolik místa zabírá a čeho se budeš chtít zbavit, dokonale vymaže beze zbytků - stahuj.centrum.cz/...
Zdravím přesně jak psal ,,ernie".Tento počitač-mistní disk(C) klepnout pravým- zvolit vlastnosti-vyčištění disku-klidně vše povolit smazat ( v tom okně) a dole je ,,Vyčištit systémové soubory"objevý se další okno s ,,Další možností"otevřít a v něm zvolit ..vyčištění systémo a stínove kopie"odebre všechny body obnovení kromě posledního. Čím odinstalovat programy psaly jiní za mě Revo snad se podaří mám vedle sebe bratříčka na vyčištění HP635
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.