Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plný disk a trochu zlobí ODINSTALACE

Od: york* odpovědí: 4 změna:

Mám noťase HP 550 a jelikož mám pořá hlášku že je plnej disk tak jsem odinstaloval ty nepotřebné soubory hlavně od HP a nyní se mi stále nedaří odinstalovat poslední torzo HP image zone. Už fakt nevím co bych vyhodil abych měl na C místo.Žádny hry a pod. tam nemám. Mám volného asi 580 MB. Odpovíte mi na tyto dvě otázky? dík

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Takže torzo nějakého programu ti zabírá celý disk, jo? Hm... Jen nástroj Obnova systému zabere klidně šest giga.Zkoušel jsi CCleaner? (Admin by měl nějak zařídit, aby se na dotazy tohoto typu generovala automatická odpověď-CCleaner apod*smich*bně).

mowla*
hodnocení

0x

1. co ti zabírá nejvíce místa?
2. stáhni si RevoUninstaller (např. odsud - revouninstaller.com/... ) a odinstalovávej jím (odmaže vše, i to, co běžné odinstalátory opomíjejí)

fribble*
hodnocení

0x

Geek uninstaller ti ukáže, co kolik místa zabírá a čeho se budeš chtít zbavit, dokonale vymaže beze zbytků - stahuj.centrum.cz/...

sinner
hodnocení

0x

Zdravím přesně jak psal ,,ernie".Tento počitač-mistní disk(C) klepnout pravým- zvolit vlastnosti-vyčištění disku-klidně vše povolit smazat ( v tom okně) a dole je ,,Vyčištit systémové soubory"objevý se další okno s ,,Další možností"otevřít a v něm zvolit ..vyčištění systémo a stínove kopie"odebre všechny body obnovení kromě posledního. Čím odinstalovat programy psaly jiní za mě Revo snad se podaří mám vedle sebe bratříčka na vyčištění HP635

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]