Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to spustit?

Od: maminka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Prosím o radu někoho kdo by dobře poradil s tímto problémem. Nainstalovali sme hru Max Payne 3 a zatím je vše v pořádku, vše šlape a je perfektní i grafika i celý příběh. Ale dohráli sme 1 disk a nevíme jak spustit ten další. Jsou tam všechny 4. Prosíme o radu jinak z toho nic nebude a syn se těší na další akce i my dospělí popravdě. Vše je v angličtině a to je mimo nás. Jestli můžete nějak podrobněji aby sme to pochopili. Děkuji za rady. Nainstal. jsou opravdu všechny, ale jak se spustí ty další, tak to nevíme. Mamina.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

1x

Mám za to, že to při instalaci chtělo všechny 4 postupně. Takže to už všechno máte na disku.

Příběh končí na letišti. Nic víc na ostatních dvd není.

maminka*
hodnocení

Ano to je už lepší odpověď, protože máte pravdu, že příběh končí na letišti, ale to už je konec? Co ty další Dvd. Je tam 14 kol. Tak krátké to snad není. Nebo ty další máme na disku. Díky.

dzordz*

Při instalaci jste postupně vkládali všechna 4 dvd, ne? Vše se nakopírovalo a nainstalovalo na pevný disk v počítači. Od té chvíle dvd už nepotřebujete.

Počet "kol" si opravdu už nepamatuju. Jsou tam nějaké slumy, rozestavěná budova, střecha s vrtulníkem (, + v průběhu hry flashbacky do minulosti, zasněžené město, střechy, hřbitov), v závěru pak obrovská letištní hala, zavazadla a vozíky, džípy a ujíždějící letadlo. Tím to končí.

Je to na cca 8 hodin, no při častějším umírání a opakování na trochu dýl.

Ano, hra má 14 kapitol. Viz návod např. zde

Čel jsem tři recenze a v žádné si neztěžují na přílišnou krátkost hry. V jedné píší +/- 12 hodin.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, rozumím tomu tak, že i po kompletní instalaci hry do PC musí být vloženo CD v mechanice.

To by PC (hra) asi měl/a po skončení části hry vyzvat k vložení dalšího CD. Nebo CD už nemusí být v mechanice PC? A je tam něco napsáno po skončení části hry? Zdravím!

doplněno 30.06.13 11:20:

Rozumím - já tuto hru neznám, ale jak tedy poznáte, že je konec prvního disku? To se vše vrátí na plochu PC? Nemělo by se chvilku počkat na připojení další části? Podívejte se do nastavení ve hře, zda se tam nemá to pokračování nějak nastavit nebo spustit (něco jako "Spustit další epizody").

maminka*
hodnocení

Normálně to hrajeme bez Cd, ale na konci celého disku nevím jak spustit ten druhý anic se mě nezobrazuje pro druhý. Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]