Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi notebook neindikuje hardware??

Od: axxo* odpovědí: 11 změna:
Ahoj mam problem s indikaci integrovane wifi ve svem notebooku. Notebook je fujitsu - siemens. Na jeho pocatcich jsem se pres wifi normalne pripojoval, už nejakou dobu toto pripojeni nepotrebuju ale opet nastala situace ze ano. Ovsem v notebooku nemohu nalezt ani seznam wifi pripojeni v dosahu a notebook toto zarizeni neindikuje i presto ze zmacknu tlacitko pro wifi a ono sviti jako aktivni. Nejsem uplny laik ale ani po hledani v seznamu hardwaru rucne jsem ho nenasel.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
A co FN+klávesa na zaktivnění wifi? To že je přepnutý přepínačještě nemusí nic znamenat...
axxo*
hele a jiny problem když už na me nekdo reagoval...:) mam wi-fi modem pripojeny k stolnimu pc. je to adsl od 02 ale zaroven wifi...mam nezabezpecenou sit kterou jsem udelal pres web configurator vypada to takhle:
Wireless Setting Access PointEnableDisable Channel ID
ALBANIA
ALGERIA
ARGENTINA
ARMENIA
AUSTRALIA
AUSTRIA
AZERBAIJAN
BAHRAIN
BELARUS
BELGIUM
BELIZE
BOLIVIA
BRAZIL
BRUNEI
BULGARIA
CANADA
CHILE
CHINA
COLOMBIA
COSTA RICA
CROATIA
CYPRUS
CZECH REPUBLIC
DENMARK
DOMINICAN REPUBLIC
ECUADOR
EGYPT
EL SALVADOR
ESTONIA
FINLAND
FRANCE
GEORGIA
GERMANY
GREECE
GUATEMALA
HONDURAS
CHINA HONGKONG
HUNGARY
ICELAND
INDIA
INDONESIA
IRAN
IRELAND
ISRAEL
ITALY
JAPAN
JORDAN
KAZAKHSTAN
NORTH KOREA
KOREA REPUBLIC
KUWAIT
LATVIA
LEBANON
LIECHTENSTEIN
LITHUANIA
LUXEMBOURG
CHINA MACAO
MACEDONIA
MALAYSIA
MEXICO
MONACO
MOROCCO
NETHERLANDS
NEW ZEALAND
NORWAY
OMAN
PAKISTAN
PANAMA
PERU
PHILIPPINES
POLAND
PORTUGAL
PUERTO RICO
QATAR
ROMANIA
RUSSIA
SAUDI ARABIA
SINGAPORE
SLOVAKIA
SLOVENIA
SOUTH AFRICA
SPAIN
SWEDEN
SWITZERLAND
SYRIA ARAB REPUBLIC
CHINA TAIWAN
THAILAND
TRINIDAD AND TOBAGO
TUNISIA
TURKEY
UKRAINE
UNITED ARAB EMIRATES
UNITED KINGDOM
UNITED STATES
URUGUAY
UZBEKISTAN
VENEZUELA
VIETNAM
YEMEN
ZIMBABWE
Undefined

Auto Channel Select
Channel01 2412MHz
Channel02 2417MHz
Channel03 2422MHz
Channel04 2427MHz
Channel05 2432MHz
Channel06 2437MHz
Channel07 2442MHz
Channel08 2447MHz
Channel09 2452MHz
Channel10 2457MHz
Channel11 2462MHz
Channel12 2467MHz
Channel13 2472MHz
Current Channel: SSID Number1234 SSID Index
1
2
SSID Broadcast SSIDYesNo WMMEnableDisable Authentication Type
OpenSystem
WEP-64Bits
WEP-128Bits
WPA-PSK
WPA2-PSK
Advanced Setting Beacon Interval RTS/CTS Threshold Fragmentation Threshold DTIM 802.11 b/g
802.11b
802.11g
802.11b+g
Wireless MAC Address Filter ActiveEnableDisable Action
Allow Association
Deny Association
#1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8

no a kamaradovo HP notebook ma wifku ktera tu sit jakoby vidi ale kdyz dam pripojit tak nicmaximalne to hodi hlasku ,,počkejte prosim na pripojeni systemu k siti aXXoGsi. System ceka na vyhledavani site...pak to zmizne jakoby se aktualizuje ten seznam siti a je to nepripojeno...Ps: tu funkcni klavesu jsem nepochopil...promin.
Poznáš FN klávesu a obrázek antény? Lépe to fakt nepopíšu.
Wifi ti nejde páč máš MAC filter zaplej a nemáš povolenou kamarádovu MAC adresu
axxo*
hodnocení

Ahoj - Dobré ráno,

Fn klavesu poznam, i stribrne kolecko s obrazkem anteny:)) jen mi prislo zvlastni je mačkat dohromady. Nicmene problem uz je vyresen stahl jsem ze stranek nejaky sowtvare primo proto a po restartu vse ok. Ted me to spis zajima s tou Mac adresou. Kde ji najdu co to je jak to zmenim atd...dekuji ti pane:))

Zadné kolečko,ale klávesa na klávesnici, nu ale vypada to ze jsi nemel vůbec doinstalovanou wifinu a to je ta vec na kterou jem narážel.
Vzhledem k tomu že to řikam najisto tak to bude v tom výpisu cos mi pastnul. Co se trochu snažit sám a najít si MAC FILTER? Vsadim se že ses na to ani nepodíval ;) a přitom je to ta poslední položka. Buď to vypni (vzhledem k tomu že máš vypnuté i všechno ostatní tak se lidem z okolí bude pěkně chodit na net od tebe) a nebo si zjisti MAC adresu kamaráda a dopiš ji tam- bude buď přímo na noťasu, nebo start/spustit/cmd/ipconfig /all a najdi položku fyzická adresa.
cs.wikipedia.org/...
axxo*
hodnocení

Jsem tupoun. Az prijdu domu z prace tak na to juknu ale jestli to dobre chapu nemel by to byt problem. jen dopisu mac adresu kterou zjistim v tom notase a mel by se v pohode pripojit...jen co se to povede bude ta sit zaheslovana...neboj...snad pak nebudu mit problem s tim wep sifrovanim...pomalu se do toho ale dostavam:)

Vypni taky Broadcast SSID (vysílání identifikace sítě) a pokud obě zařízení umí WPA tak dej spíše WPA než WEP a když wep tak ten nejvyšší, čili to bude 128bit
axxo*
hodnocení

Jeste jeden dotaz v tom pripade. Sifrovani wpa-psk nebo wpa2-psk. A jak poznam zda ten notebook je kompatibilni s timhle sifrovanim? nenajdu to na wikpedii?:)
Poznáš to tak že to bude mít wifina v notebooku ve volbách zabezpečení, zkus a uvidíš, pokud se nespojí tak je to jasný ;)
axxo*
hodnocení

tak secko funguje jak ma:) dekuji za cene rady. ted bych potreboval helpnou s chlazenim a taktovanim procesoru:)) ne kecam profici v mironetu asi nezapojili vetracek na cpu a pri narocnejsich aplikacich kdydosahne 90 stupnu pada. zapojil bych si to sam ale je to zaplombovane a musim jim to tam odnest. mr*ky...tak jeste jednou dik.
PC si zasadne odmitam nechat plombovat :) a zatim si to ani nikdo netroufl :D
Nu nic každopádně C2D topí minimálně takže pokud ho máš tak i na boxovaný chladič má běhat úplně bez problémů... mnoho zdaru :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]