Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosím o radu, případně odkaz, kde chybějící věci lze stáhnout do PC.
Mám velký problém, stáhla jsem vnučkám Rákosníčka do svého PC. Spuštění bylo v pořádku. Vše jsem stáhla na flešku a uložila v druhém PC. Dole na obrázku je vidět, jak se Rákosníček uložil v druhém PC. Když jsem chtěla spustit Rákosníčka, na obrázku je vidět, co se spustilo.
Můžete mi prosím poradit, co děti nemají v PC, že Rákosníček, se ukládá jinak a nejde spustit?
Dá se to někde stáhnout do PC? Předem děkuji za vysvětlení.
Nainstaluj jim tam VLC Player, pokud ho tam nemají. Jinak klikni pravým - Otevřít v programu a vyber (VLC, ale klidně i Windows Media Player).
doplněno 28.06.13 00:10:Stáhni a nainstaluj. Při instalaci odškrtni Nainstalovat Seznam lištičku, tu nepotřebuješ.
doplněno 28.06.13 00:33:Pak už se ti budou videa automaticky spouštět ve VLC a přehraje prakticky všechno. Pokud budeš chtít, tak máš možnost ho v nastavení jednoduše přizpůsobit k obrazu svému, ale nemusíš.
Děkuji za radu, Windows Media Player, tam mají naistalované. Běžně si pouští z CD hry a ty fungují. Nechápu to. Instalace není pro mne jednoduchá, potřebuji větší nápovědu.
doplněno 28.06.13 04:18: "Ladine" děkuji za přesný návod. Viky
Asi máte pro každou video koncovku (.avi, .mkv, .mpg, .wmv,..) nastaven jiný video přehrávač. Klikněte na ten soubor pravým tlačítkem myši a dejte vlastnosti a dejte změnit program na přehrávání videa a zvolte VLC player nebo Windows Media player a nastavení uložte a pak se bude přehrávat ve zvoleném programu. Nebo jen dejte pravý tlačítko na souboru a dejte přehrát v ... a zvolte opět uvedené video přehrávače.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.