Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde spustit video,co chybí PC

Od: viky® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Prosím o radu, případně odkaz, kde chybějící věci lze stáhnout do PC.

Mám velký problém, stáhla jsem vnučkám Rákosníčka do svého PC. Spuštění bylo v pořádku. Vše jsem stáhla na flešku a uložila v druhém PC. Dole na obrázku je vidět, jak se Rákosníček uložil v druhém PC. Když jsem chtěla spustit Rákosníčka, na obrázku je vidět, co se spustilo.

Můžete mi prosím poradit, co děti nemají v PC, že Rákosníček, se ukládá jinak a nejde spustit?

Dá se to někde stáhnout do PC? Předem děkuji za vysvětlení.

Nejde spustit video,co chybí PC

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

3x

Nainstaluj jim tam VLC Player, pokud ho tam nemají. Jinak klikni pravým - Otevřít v programu a vyber (VLC, ale klidně i Windows Media Player).

doplněno 28.06.13 00:10:

Stáhni a nainstaluj. Při instalaci odškrtni Nainstalovat Seznam lištičku, tu nepotřebuješ.

doplněno 28.06.13 00:33:

Pak už se ti budou videa automaticky spouštět ve VLC a přehraje prakticky všechno. Pokud budeš chtít, tak máš možnost ho v nastavení jednoduše přizpůsobit k obrazu svému, ale nemusíš.

Nejde spustit video,co chybí PC #2
hodnocení

Děkuji za radu, Windows Media Player, tam mají naistalované. Běžně si pouští z CD hry a ty fungují. Nechápu to. Instalace není pro mne jednoduchá, potřebuji větší nápovědu.

doplněno 28.06.13 04:18:

"Ladine" děkuji za přesný návod. *palec**slunce* Viky

kangaroo*

Asi máte pro každou video koncovku (.avi, .mkv, .mpg, .wmv,..) nastaven jiný video přehrávač. Klikněte na ten soubor pravým tlačítkem myši a dejte vlastnosti a dejte změnit program na přehrávání videa a zvolte VLC player nebo Windows Media player a nastavení uložte a pak se bude přehrávat ve zvoleném programu. Nebo jen dejte pravý tlačítko na souboru a dejte přehrát v ... a zvolte opět uvedené video přehrávače.

kangaroo*
hodnocení

0x

Chybí video/audio kodeky.

Stáhněte si zmíněný VLC player má vlastní kodeky a přes ten si Rákosníška pustíte :)

hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]