Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě staršího notebooku

Od: mishka18* odpovědí: 7 změna:

Zdravim,chtěli bychom pořídit,nějaký starší notebook,na kterém se nechají zahrát nějaké lepší hry(nemyslím úplně nejnovější,aby měl kdo ví jak nadupanou graf.kartu),aby měl lepší výkon a nechalo se na něm hrát hry.Co myslíte tento? pocitace.aukro.cz/... je výkon a grafická karta postačující?Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Starší notebook je vždycky příliš velká sázka do loterie. U PC se dá ledacos opravit/nahradit, u NB ne. Oprava většinou převyšuje jeho reálnou cenu.,

jack*
hodnocení

0x

Dobrý den, poku dopravdu nemáte na výběr a za každou cenu budete notebook denně přenášet tak doporuřuji server gigacomputer.cz ale je to opravdu sázka- já na to už dojel, koupil jsem si dv6 od HP, tehdá stál 30 000 nový, já ho sehnal někde za 10 a po půl roce odešla grafika do křemíkového nebe. Raději PC, tam když odejde grafika jednoduše ji vyhodíte a nasadíte novou. Prostě takové lego.

fribble*
hodnocení

0x

Škoda peněz - ten inzerát vypadé značně nedůvěryhodně. Výrazy procesor Intel i5 Dual core, paměť 6-11GB, úhlopříčka displaye atd. atd...?

k2

Neni to inzerat ale aukce a navic koukate do "filtru" zarazeni kategorii, pouzijte kolecko mysi.

dasa*
hodnocení

0x

Ono je to tezke. Je to jako jit na houby nebo do sekace :) Muze to byt poklad, nebo prusvih. Koukala jsem treba na tyhle použité notebooky a kdybych byla v nouzi, mozna bych do nektereho sla. (I kdyz to je asi prave diskutabilni, kdyz je clovek v nouzi a koupi sice za malo penez, ale sunt... babo rad.)

kangaroo*
hodnocení

0x

Použitý notebook pro hráče her bez záruky ještě aspoň 6-12měsíců to není dobrá kombinace. Pro normální uživatele + spolehlivá značka + ještě v záruce to je dobrá volba, ale pro hráče her ne .

buss
hodnocení

0x

Riziko jako u čehokoli jiného, koupil jsem kdysik na inzerát po 2x v Germanii a pak ještě prodal , oba v richtiku. Ideální je vyzkoušet je-li možnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]