Nejste přihlášen/a.
Zdravim,chtěli bychom pořídit,nějaký starší notebook,na kterém se nechají zahrát nějaké lepší hry(nemyslím úplně nejnovější,aby měl kdo ví jak nadupanou graf.kartu),aby měl lepší výkon a nechalo se na něm hrát hry.Co myslíte tento? pocitace.aukro.cz/... je výkon a grafická karta postačující?Díky
Dobrý den, poku dopravdu nemáte na výběr a za každou cenu budete notebook denně přenášet tak doporuřuji server gigacomputer.cz ale je to opravdu sázka- já na to už dojel, koupil jsem si dv6 od HP, tehdá stál 30 000 nový, já ho sehnal někde za 10 a po půl roce odešla grafika do křemíkového nebe. Raději PC, tam když odejde grafika jednoduše ji vyhodíte a nasadíte novou. Prostě takové lego.
Ono je to tezke. Je to jako jit na houby nebo do sekace Muze to byt poklad, nebo prusvih. Koukala jsem treba na tyhle použité notebooky a kdybych byla v nouzi, mozna bych do nektereho sla. (I kdyz to je asi prave diskutabilni, kdyz je clovek v nouzi a koupi sice za malo penez, ale sunt... babo rad.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.