Nejste přihlášen/a.
Tedy - že se mu někdo "hrabal" v počítači - přesněji - že přes výslovný zákaz použití to stejně udělal? A je natolik "chytrý",že vymazal historii? Existuje nějaká finta,nebo program - něco jako šikovnej fízl,který by číhal, a pak to všechno prásknul? Díky.
bez instalace nějakého špiona - tento počítač - pravá myš - spravovat - prohlížeč událostí - systém
pokud pc vypínáte, najdete 100% čas spuštění, spuštění aplikací i když tomu třeba moc nehovíte a to i do minulosti cca 2 - 3 měsíce (tím si njsem jistá)
Výhoda je, že nemusíte nic nikam instalovat
Jen se prosím vás neděste až najdete různé záznamy, z kterých byste odvodil, že máte v pc problém, tady se najde každý štěk co se v pc nepovede a nemá to zásadní vliv na výkon nebo provoz.
doplněno 27.06.13 22:28: Rádo se stalo
Nestěžuje si, ptá se, jak zjistí jestli k tomu došlo.
Takovou situaci si dovedu snadno představit, třeba někdo doma zná heslo k mému PC, ale nemá dovoleno ho používat, a já mám PODEZŘENÍ že ho používal... jasně že ho můžu zaheslovat, ale tím toho člověka nepřestanu podezřívat, tudíž mu ani nebudu věřit. Touhle metodou ho případně můžu očistit. Nebo si to potvrzení potvrdit.
Když jenom zahesluju, tak nic nevím, a preventivně jsem nedůvěřivá.
Víte - mě je vcelku úplně jedno,že vás nic nenapadá.To není,díkybohu můj problém. Na to se nikdo neptal.A úvahy o lidstvu před 40 lety jsou mi také lhostejné. Ptal jsem se na něco úplně jiného.
Debata hluchého se slyšícím.
Luke, tys vůbec nepochopil, že nejde o to, zda se někdo rejpal nebo ne
nastavení uživatelských účtů tenhle problém neřeší
doplněno 30.06.13 08:23:rozhodně to není nesmysl, jen to tvé chápání není schopno pochopit - můj názor
Proč by ho měl znát?
Naprosto normálně, třeba ségra - která má starší počítač - přišla, že se potřebuje podívat na nějaké video do hodiny angličtiny a u ní jí to nejde, tak povídám "OK, zapni si můj počítač, heslo je 666hovno666 a dva vykřičníky", OK, jde tam, podívá se na co potřebuje a zas to vypne... jelikož mám pocit, že jí můžu věřit, tak neřeším změnu hesla (ani necítím potřebu zvednout zadek a jít ten počítač přihlásit sama); konečně má vlastní počítač, tak proč by používala můj... ale pak začnu mít pocit, že ten můj počítač přeci jen používá... NAPŘÍKLAD.
"Pokud nechci, aby dany clovek konkretni PC pouzival, tak mu na danem PC vubec nezridim ucet nebo mu platnost uctu pozastavim."
V rámci rodiny jsem si myslela, že je dostatečné, když tomu člověku řeknu že si NEPŘEJI aby ten počítač používal, a že to bude stačit. Bohužel to nestačilo.
Přes počítače ti to možná myslí, přes mezilidské vztahy nikoli.
Jasně že si MŮŽU zřídit účet Guest, ale do určité doby jsem si myslela, že to nebudu potřebovat, protože k nám žádné návštěvy nechodí a měla jsem za to, že vlastní rodině můžu důvěřovat.
Mám dojem, že původní otázka je jasná - JAK POZNÁM, ŽE NĚKDO POUŽÍVAL MŮJ POČÍTAČ?
Jo, můžu prostě změnit heslo jen na základě podezření a říct si, že ségra je člověk, kterému nemůžu věřit... ale já chci DŮKAZ. Aby se mi to buďto potvrdilo, nebo vyvrátilo. Nevím kolik máš sourozenců, ale mě opravdu nepřijde výhodné odkopnout vlastního sourozence jako nedůvěryhodného člověka jen na základě domněnky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.