Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Charkov 1943

Od: libis221* odpovědí: 5 změna:

Chci se zeptat jestli si mám pořídit tuto strategii. Docela se mi to líbí a chci se zeptat kdo to někdy hrál nějaké výhody nevýhody, chyby hry atd... předem díky ;)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

libis221*
hodnocení

PS: popříkladě nějaký odkaz kde lze tuto hru stáhnout ;)

repkin*

V originálu se ta hra jmenuje "Achtung Panzer Kharkov 1943" , takže užijte google popř. hledejte na warforech. Já jsem to našel, ale odkaz sem dávat nebudu z důvodu pravidel této poradny "- Z7 - poskytovat návod k páchání trestných činů mj. také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd."

doplněno 26.06.13 21:27:

Ještě ne, uvidím zítra. Hraju spíš World of Tanks. Uvidíme zítra *cteni* Strategie mi nikdy moc nešly, já vždycky syslím vojáčky a suroviny a mezitím mě někdo vykostí. *smich*

doplněno 27.06.13 07:52:

Možná, že kdyby jste byl/a zaregistrovaný uživatel, tak by jste ho již dávno měl/a ve vnitřní poště ;)

doplněno 27.06.13 12:33:

Možná té hře nerozumím, ale po pěti minutách jsem jí odinstaloval, přijde mi to hrozné. Zlaté WOT.

doplněno 27.06.13 21:57:

Až to seženete, dejte vědět, jak se Vám hra líbila, mě vůbec.

libis221*
hodnocení

Ou... pardon vůbec jsem si to neuvědomil máte nějaké zkušenosti s touto hrou? co se vám na ní líbí nebo nelíbí? :)

libis221*
hodnocení

prosím vás šlo by mi nějako poslat ten odkaz třeba na email?! :))

libis221*
hodnocení

zaregistrován :D

doplněno 27.06.13 22:30:

hraju demíčko je to velmi nepřehledné ale velká mapa což beru jako plus ale zas tak úžasné to není ale určitě si to pořídím aspon na zkoušku :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]