Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat jestli si mám pořídit tuto strategii. Docela se mi to líbí a chci se zeptat kdo to někdy hrál nějaké výhody nevýhody, chyby hry atd... předem díky
V originálu se ta hra jmenuje "Achtung Panzer Kharkov 1943" , takže užijte google popř. hledejte na warforech. Já jsem to našel, ale odkaz sem dávat nebudu z důvodu pravidel této poradny "- Z7 - poskytovat návod k páchání trestných činů mj. také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd."
doplněno 26.06.13 21:27: Ještě ne, uvidím zítra. Hraju spíš World of Tanks. Uvidíme zítra Strategie mi nikdy moc nešly, já vždycky syslím vojáčky a suroviny a mezitím mě někdo vykostí.
Možná, že kdyby jste byl/a zaregistrovaný uživatel, tak by jste ho již dávno měl/a ve vnitřní poště
Možná té hře nerozumím, ale po pěti minutách jsem jí odinstaloval, přijde mi to hrozné. Zlaté WOT.
doplněno 27.06.13 21:57:Až to seženete, dejte vědět, jak se Vám hra líbila, mě vůbec.
Ou... pardon vůbec jsem si to neuvědomil máte nějaké zkušenosti s touto hrou? co se vám na ní líbí nebo nelíbí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.