Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na tvoření programů

Od: pinkulinka* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Chci se zeptat, jestli neexistuje nějaký program přes který by se dali tvořit programy a nemusel se přitom umět programovací jazyk. Že bych si ten program v podstatě "naklikal."

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
02.09.13 21:27
hodnocení

2x

Karel ;)

hodnocení

2x

Mně by se zase hodil program na malování obrazů. Že bych nemusel umět malovat, ale prostě bych si ten obraz jen tak napatlal na plátno *smich* .

Kdyby to bylo tak jednoduché, nemusely by existovat kurzy a školy programování *bzum* .

hodnocení

2x

Já taky programovat neumí a přesto jsem vytvořil pár programů bez programování. Většinou se jedná o databázové programy ale vytvoři jsem si program na výpočet mzdy.
Program ve kterém jsem programy vytvořil jmenuje 602sql 8.1 česká databáze s vývojovým prostředím a je zdarma.
602.cz/...

Video návody:

praivo*
hodnocení

0x

O ničem nevím.

pinkulinka*
hodnocení

To mi fak topohlo. *bzum*

buss

No a co se tak něco naučit? Já bych toho chtěl umět, kdo mi to do hlavy nahraje? Znalosti lidí obecně upadají, ani vyhledat né...

ladefeto*
hodnocení

0x

Docela hodně tyto věci zjednodušuje VisualStudio Expres které je myslím po registraci pro výukové účeli bezplatné. Stačí použít pár návodů na nějaké drobnější věci a půjde to i bez znalostí programování (ačkoli musím přiznat že taky trošku zápasím). Já tedy doporučuji C#, stačí se řídit pár návody na nějaké jednodušší programy a člověk do toho pronikce. Přeji hodně zdaru.

jh11

Na výuku programování jsme na Harvardu

používali Scratch

scratch.mit.edu/...

scratch.mit.edu/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]