Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chci se zeptat, jestli neexistuje nějaký program přes který by se dali tvořit programy a nemusel se přitom umět programovací jazyk. Že bych si ten program v podstatě "naklikal."
Děkuji
Já taky programovat neumí a přesto jsem vytvořil pár programů bez programování. Většinou se jedná o databázové programy ale vytvoři jsem si program na výpočet mzdy.
Program ve kterém jsem programy vytvořil jmenuje 602sql 8.1 česká databáze s vývojovým prostředím a je zdarma.
602.cz/...
Video návody:
Docela hodně tyto věci zjednodušuje VisualStudio Expres které je myslím po registraci pro výukové účeli bezplatné. Stačí použít pár návodů na nějaké drobnější věci a půjde to i bez znalostí programování (ačkoli musím přiznat že taky trošku zápasím). Já tedy doporučuji C#, stačí se řídit pár návody na nějaké jednodušší programy a člověk do toho pronikce. Přeji hodně zdaru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.